burkifli

hideg, kurvak, csovesek, bunko picsak, es burkifli

megeheztem, hajnali 4ora van, osszeszedem magam es lecammogok a sarokra az ejjelnappaliba. keszuledes kozben eszembejutnak az utcan porosodo ribancok, mindig leszolitanak, jopofanak probalnak tunni de kozben faradtak, csalodottak es mocskosak. visszalepek es megnezem a forumtoolbar-omon h hany fok van odakint. -7C°, brr.. most villan be h nem azert neztem meg h milyen vastagon oltozzek, ekkor is a kurvak foglalkoztattak, hogy vajon most is ott allnak? miniszoknya, melydekoltazs, stb?

osszekaparom a szanaszet hagyott aprokat, ejszaka van ido es energia pocsolni veluk a penztarnal.. hidegebb van annal a -7nel! vegigcammogok az ures utcan, ott megyek el ahol a multkor egy hullan kellett atlepjek. mar zsakolva volt, asszem lepottyant valamely ablakbol, mar csak ket rendor allt mellette es vartak a hullaszallitot.. kurvat meg nem latok, de egy reszeg csovessel szembemegyek a sarkon. a csipos hideg levegoben eroteljesen hatnak a szagok.. de neki legalabb idilli a korareggele.. kurvak sehol..

a boltban sor van, nagy a surges, egy hatalmas darab hajlektalan allit be utanam ket meghatalmasabb 'rafianeccel'.. huzodom..
mar szemugyre vettem hogy nincs kenyer, sem taplalonak tuno sutemeny.. vegul felteszem a koltoi kerdest: azt a burkiflit mi ekesiti belulrol? valaszkent a mar megszokott flegmatikaval fuszerezett bunko kerdes: hat hogyhogymivel? ott irja hogy burkifli!
maskor le se szarom a parasztjat, de igy korareggeli lefekveshez keszulodve, korrogo gyomorral es zuzmaras szempillakkal ne vegyen faszra egy tapos elarusito picsa!
azzal a mondattal, hogy ha bejon a boltomba es ker egy liter 'técépéípé protokoll'-t, nem rohogom ki, hanem felvilagositom hogy a Transmission Cotrol Protocol/Internet Protocol protokollcsaladot nem palackozzak es nem is viszik el ajandek udulesre. eleg hulye pelda volt, es meg sem ertette hogy fogalmam nincs mivel toltik errefele a burkiflit.

epp tavozoban a burkiflimmel amikor a munkas kislanyok nyitjak szembe az ajtot, es miniszoknya, melydekoltazs, stb..

kurva kurvak prosti prostitualt ribanc szex pina picsa fasz download video
burkifli recept

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
dióval...mindig dióval:D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008