tudatlan riporter

egy mindenkkepp promovalasra erdemes video es annak leirasa a youtube-on a budapesti blaha lujza teri 11-12 eves romannak kesobb erdelyinek titulalt romaniai cigany kolyok sztorijaval kapcsolatban:

Az RTL Klub tudatlan riporterei Romániába mentek
Az RTL Klub tudatlan riporterei Romániába mentek, hogy felkeressék azt a cigány családot, ahonnan a közelmúltban nagy hírt kavaró Blaha Lujza téri roma kisfiú származik. Nem jártak szerencsével.
Nem kértek engedélyt a forgatásra.
Csak úgy, se szó se beszéd beállítottak a romaportára kocsival, nincstelen emberek közé, akik körülbelül húszan egy húsz négyzetméteres faházban laknak, láthatóan áram és víz nélkül.
A romák körbevették a tévéseket, és elvették a pénzüket és az egyikük telefonját. Bölcs tévéseink a helyi rendőrségre szaladtak, és a rendőri intézkedést is felvették merőben etikátlan módon. Tudni kell, hogy a román és a bolgár hatóságok már rettegnek a külföldi sajtótól, és igyekeznek mindenben engedelmeskedni. Ha a rendőrök és a romák között verekedés tört volna ki, akkor a riportban a brutális román és a tehetetlen magyar rendőrségről számoltak volna be. A rendőri jelenlétnek köszönhetően a pénzük ötödét visszakapták. Képzelem, hogy kifelé menet röhögtek az autóban, hogy már megint micsoda hülyéket fognak lencsevégre kapni. Aztán hazafelé meg búslakodtak.
Külön dicséret jár az index.hu remek stábjának, akik a kisfiút nemesen sztárolni kezdték, és arra sarkalltál, hogy minél vagányabb dolgokat csináljon, minél inkább váljon a fogyasztói társadalom részévé, és vegye el, ami neki ehhez kell. MP3 lejátszó, megkéselt fiú. Brávó index.hu.
Így hazajöttek, és a riportot úgy állították be, hogy a romák bűnözők. Ezzel az RTL Klub visszasüllyedt a húszas-harmincas évek Texasába és Dél-Afrikájába. Legalábbis arra a szintre, amiben az akkori fehérek éltek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008