sf spam

draga "Reakciós Scall Fast" blogtarsam spamkent szurta be blogomra az alabbit, nem akarom megfosztani a publikalas orometlol, segitek neki, elobbretolom es commentelem is.

ahhoz h valaki megertse e kommentet, ahhoz megfeleloen fel kell keszulnie Scall Fast blogjan, mivel hatalmas tartalommal bir, agyonlinkeltem a commentet, igy konnyebben eligazodhat a draga erdeklodo.

SF írta...

Amennyiben a szabályzat egyszerűen a cionisták szájkosara (cenzúra, hsz-törlések, vérbalos index fórumos moderátorok...), nem, amúgy mint nemzeti szocialista, az antiszociális viselkedés távol áll tőlem. :)

Amúgy a youtube-on van egy csikimacko nevű user, aki Pozsonyi Ádám. Őtőle volt a "tegnapi" video amire nem volt link a pilus postban XD Azért nem baj hogy elpostáztam? Egyébként szerintem (még) KEVÉS a Gárda és nem "túl sok". Még kezdetleges a dolog.

Időközben ahogy az várható volt, felmentették a macskagyilkost is. Ahogy a népszavás zsidó léderer fiát is 2004-ben, aki kereszteket tördelt, fűrészelt derékba. A zsidók körében kedvelt a jogi pálya, valamint a legtöbb zsidó Budapesten él. A bíróságok ilyetén működésének igazi oka a talmud ide vonatkozó részeiben keresendő.
2008. január 6. 9:53

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008