hitman

kedvenc jelenetem

erdekes volt latni, hogy a 18ev alatti noknek tetszik leginkab a film. a 30ev folottiek nem kedveltek, a 45ev folottiek egyenesen elitelik.
nem tetszik hogy a szavazok 5%a 1essel, es 20%a 10essel szavaz. hirtelen felindulasbol szavazokat ki kellene vegezni.. nem ertem azokat az embereket kik azonal lehuzzak a latott filmet.. miert adna barki is 1est egy filmnek ami nezheto, nem unalmas, minosegi kepekkel van tele, hangok teljesen rendben vannak, van sztorija, van akcio, van ver es szerelem.. egyszoval minden ami a mai filmek tobbseget jelemzi.

ami zavarta a filmelmenyt, az a foszereplo jateka. tul emberi, annak ellenere hogy nem jellemzo az eredeti karakterre. gondolok itt a mimikajara, a mozdulataira.
szerencsere kimaradt a filmbol a veres akciok kozti kellemes zenere egy felhomalyos szobaban a kiados perceken keresztul mutatott szeretkezes. mar ez megeri a pluszpontot ;)
kulonben egy egy kover 7est adok a filmnek. es nem igazan az a film amit mindenkepp latni kell, tehat nem erdemes befizetni moziba, sem letolteni, mivel semmi emlekezeteset nem kapsz tole. raadasul a jatekhoz sem sok a koze.

egy ilyen 3 masodperces statikus atkoto kepet hasznaltak egyik jelenetben. furcsa, ilyen amator huzast nem sokat latni az amerikai mozivasznon. nem igazan jellemzo a filmre, de mint latjuk, elofordult. (ez egy szep audi jobbfelso sarka, amely csomagtartojabol most szedett ki egy lanyt. es mindjart el kezd esni az eso rajta.)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A statisztikában gyakran nem veszik figyelembe a szélsőséges véleményeket, így amit számonkérsz az értékeléssel kapcsolatban, jogos lehet.
Most töltöm épp a filmet. Ha már 90%-nál tart, megnézem. A rossz filmélmény pozitívan hathat a többire.
Az Atonement (Vágy és vezeklés) címűt nagyon ajánlom. Jobb torrentoldalakon már megtalálható.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008