adSense ajanlas

leallitjak az adSense "ajanlas" szolgaltatasat. szomoru vagyok, mert azzal is jol kerestem, de meg januar vegeig lehet penzt csinalni vele.
megprobalom kihasznalni, es ajanlani mindenkinek a Google adSense szolgaltatast, es tiszta lelkiismerettel, ugyanis szepen lehet keresni vele. az eddig kifizetett legnyagobb csekk tulajdonosa Jeremy Schoemaker, 139 944,97$
akik a legnagyobb penzt akasztjak:

1: Markus Frind: PlentyOfFish.com - $300,000/honap
2: Kevin Rose: Digg.com - $250,000/honap
3: Jeremy Schoemaker - $140,000/honap
4: Jason Calacanis: Weblogs, Inc. - $120,000/honap
5: David Miles Jr. & Kato Leonard - $100,000/honap
6: Tim Carter: AskTheBuilder.com - $30,000/honap
8: Shawn Hogan – DigitalPoint.com $10,000/honap

mindenikuk ugy kezdte hogy kitalalt egy honlapot es megcsinalta. de efektiv nem is kell mar jo otlet ahhoz hogy nagy menyisegu penzre tegyel szert, csak a te oldalad kell tartalmazza a legtobb tartalmat. es keresooptimalizaltta kell tedd. nem kis munka, de egy ido utan hatradolsz es omlik a penz be az ablakon. itt nincsenek ugynokok, nem vernek at, nem kapod azt a valaszt hogy bocs de az on orszagaba nem utalunk, es ez nem bukik be! ez google.. ha valami stabilan all ezen a vilagon, az a google.

arra az idoszakra amig lehet ajanlasokon keresztul igenybevenni az adsense szolgaltatast, es hatalmas penzeket keresni vele, az eaposztrof.com oldal aljan a "E webhely bevételét a Google AdSense biztosítja"
"Tegyél szert bevételre webhelyeden keresztül a Google AdSense-szel" szovegekre kattintva lehet igenybe venni a szolgaltatast.
eljetek vele es keressetek penz honlapotokkal.

valamikor regen irtam egy adsense promot, de meg nem kerult publikalasra, most kozlom egy uj threadben, ime: adSense

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008