adSense

a világ legnagyobb cégével kereshetsz pénzt, úgy, hogy közeben csak a weboldaladat építed

az Internet. csak gondold át, hányszor találkozol vele, nap mint nap! egyértelmuen az internet napjaink fo kommunikációs eszköze. közvetve, vagy közvetlen, de napi információadagod többsége az internet segítségével ér el hozzád, miért ne vennél benne aktívan részt te is? ráadásul most ismertetem, hogy hogyan tud mindez még pénzt is hozni a számládra. és nem kérek cserébe semmi mást, csak, hogy az én nevem után regisztrálj a rendszerbe. ezáltal az én hálózatom részesévé válsz és tolem kérhetsz segítséget, ha bárhol elakadnál, egy linked felkerül az oldalamra és általam tudod népszerusíteni tartalmadat.

a Google AdSense használatával nem csak pénzhez jutsz, de nagy mértékben növeli oldalad látogatottságát, és ingyenes, általad válogatott tartalmat biztosít látogatóidnak.

nagyon sok esetben arra eszmélünk hosszú ido eltelte után, hogy a honlapunk többe kerül mint amennyi profitot termel, ennek az oka, hogy vagy nem tartalmaz elegendo információt, vagy témailag, esztétikailag nem megfelelo.

ahhoz, hogy látogatókat szerezzünk, elso lépésként - meg kell hirdessük oldalunkat, - keresok által elérhetové kell tegyük, - hasznos tartalommal kell ellássuk. az AdSense-vel mindhárom feladat könnyedén elvégezheto.

ha jól dolgozol, weboldalad nemcsak visszatermeli az árát, hanem jelentos bevételre teszel szert!

vannak akik azzal kereshetnek kiegészíto összegeket, amit eddig is csináltak, építették honlapjukat. vannak akik az által nyertek egy hasznos, tartalmas és ismert weboldalt, hogy ki akarták használni az AdSense által kínált lehetoségeket. és vannak akik csak tervezik, hogy nekifognak interneten tartalmi és anyagi hasznot termelni.

ha egyik kategóriába sem tartozol, akkor kérlek olvasd újra elölrol az írottakat és ezúttal ne állj meg ennél a mondatnál.

weboldalt építeni nem kell kimozdulni otthonról, ezáltal nevezhetjük otthoni munkának is.

egy weboldal létrehozásához a következo a recept:

egy darab téma (ha többet rakunk bele, akkor azt különítsük el, így nagyobb a haszon),

egy számítógép, legalább alkalmi internet, ha fuszerezve szeretjük, akkor sok ido. lájtosan is csinálhatjuk de akkor nem részesülünk különösebb kulináris élményben.

csipetnyi kreativitással mindenképp fuszerezzük.

ha már van pénzed, csak gyarapítani szeretnéd, és nem szeretsz a „konyhában sürgölodni” akkor csak szólj rám, megbeszéljük, hogy mi az amit szeretnél, és kész terméket kapsz.

ötleteidet kivitelezni, hasznossá tenni magadat, pénzt keresni mindezzel, csak akkor nem tudsz ha nem akarsz!

errol a mondatról jutnak eszembe a leggyakrabban hallatott panaszok: nincs pénzem, nincs idom vagy nincs mit csináljak, nincs kedvem (ez a legrosszabb, ilyenkor csak ajánlok egy fegyverboltot és egy fegyvertípust ami nem roncsol túlzottan, így legalább a családtagjaid életét nem teszed pokollá. többé.), stb..

vegyük sorra: nincs pénzem - csak annak nincs pénze, aki nem keresi. még a koldusnak is van. o is dolgozik. nincs idom - ekkor csak egyszeruen gratulálok, hiszen akinek nincs ideje, az biztosan sikeres ember. akinek nincs ideje, valószínuleg nem téved erre az oldalra, és nem is olvassa el idáig a pénzkereseti ajánlatomat. nincs mit csináljak - ebben az esetben is felvillan a „nincs kedvem” címszó után vázolt gondolat, de innen még van visszaút. ekkor azt tanácsolom, ha neked nincs ötleted, akkor kérdezd meg az anyósodat, neki biztos van. ha meg nincs anyósod, akkor amellett, hogy boldogabb vagy, egyszerubben megoldható tanáccsal fog ellátni a szomszédod. - ha nincs kedved, akkor irány a http://search.ebay.com/search/search.dll?satitle=revolver&sacat=13956 és a használati utasítások: http://video.google.com/videosearch?q=suicide+head+shoot

a Google-t nem kell bemutatni. nincs olyan civilizációban élo ember aki ne hallott volna már róla. leggyakrabban azt emlegetik, hogy a világ legnagyobb internetes keresoje, ami már nem egészen igaz, mert a világ legnagyobb online tartalomszolgáltatójává vált.

a hírekben gyakran hallani, hogy a Google milyen sikereket ér el a tozsdén, a gazdasági világban, technikai fejlodésben, stb. hogy milyen új technológiákat vásárolt fel rekordösszegekért. milyen rendezvények támogatója és mennyi szociális téren tevékenykedik.

remélem egyértelmuvé vált, hogy az AdSense nem az a típusú pénzkereset, amely megvásárol; azért fizet, hogy reklámokkal halmozhassanak el.

nem is idegesíto villogó, színes, felugró és kiabáló, hatásvadász eszközöket használ, hanem egy oldalad hasznos és általad dizájnolt elemévé szabhatod.

ha ilyent árulnának, én vennék. de ebben az esetben nekem fizetnek. nem is rosszul.

lássuk hogyan muködik: kezdjük az alapoktól, keresoelmélet. ha valamilyen téma érdekel, google.com és a kulcsszavak megadása után eléd tárul olyan oldalak listája, amelyek hasznosak lehetnek. tovább fokozva a keresés eredményességét, a linkek alatt rövid bemutatószöveg, vagy tartalmi részlet is található, ezáltal már el tudod dönteni, hogy megtaláltad-e amit kerestél.

a Google Ads (az AdSense termékek) felépítése ugyanez, tartalmaz egy

- fejlécet, amely az oldal nevét, vagy kétszavas leírását tartalmazza. alatta - egy rövid szöveg, amelybol kiderül, hogy miért jó a böngészonek az, ha oda klikkel

felépítése és kinézete: a Google Ads-okat

- bárhová elhelyezheted az oldaladon, - úgy szinezed ahogyan jólesik és több méretbol válogathatsz. - tartalmilag az oldalon található információk szerint változik, de te is megszabhatod, kulcsszavak segítségével, hogy milyen témában jelenjen meg. - ki tudod szurni a konkurencia hirdetéseit.

gazdasági felépítése: - a hirdeto az szerint fizet a Google-nak, hogy menyi a kattintási és átkattintási arány. - a Google, ennek az összegnek a jutalékát utalja át a felület tulajdonosának (minél nagyobb a kattintási és átkattintási arány, annál nagyobb százalékokat.)

a hirdetoknek a fo célja, hogy olyan közeghez érjen el üzenetük, amelyet érdekel. erre a legalkalmasabb megoldás az, ha olyan helyre helyezi a hirdetést, ahova az emberek amúgy is betérnek a témával kapcsolatos érdeklodésük miatt. az is egyértelmu, hogy az a hirdetés a hatásos, amely röviden, áttekinthetoen tartalmazza az információt. a Google AdSense is erre alapoz.

fizetés: hogy egy kattintás az oldaladon lévo hirdetésre menyi pénzt hoz azt a Google határozza meg. ez attól függ, hogy a látogatókat vásárló cégek menyire licitálnak egy-egy témát, kulcsszót. egy kattintás 0.10$-tol 2-3$-ig fizethet, de értékesebb tartalmak esetében ez akár több is lehet.

egy felhasználó felületen bármely pillanatban láthatod, hogy éppen menyi pénzt is kerestél egy adott napon, vagy összesítve. a kimutatást e-mailben is kérheted általad meghatározott idoközönként. amikor eléred a 100$-t, az adott hónap végén jogosult leszel a kifizetésre, ami 30 napon belül megtörténik. a pénz csekken érkezik.

alapszabályok: 1. tilos a saját honlapodon elhelyezett hirdetésekre kattintani! 2. tilos pornográf, eroszakos és illegális tartalmú honlapokra a hirdetéseket felrakni! 3. tilos az Adsense HTML kódot módosítani! 4. tilos a látogatókat kattintásra biztatni! 5. tilos a Google Adsense hirdetést pop-up ablakba tenni!

"Jövobeli gazdasági potenciálodat az fogja meghatározni, hogy mennyire leszel nyitott és képes, az eddig nem használt modern eszközök és technikák alkalmazására!"
Paul Zane Pilzer

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008