maugli

annak ellenere hogy a kurucinfo, a hozza hasonlo oldalakkal egyutt az en szememben egy lazito propagandaeszkoz, amely meg alabb mossa a magyarorszagi osszekpet, neha ratevedek, soha nem direkt, hanem valahonnan belinkkelve. ez is jol bizonyitja h eszi a nep a cikkeit..
most a Erdélyi magyart sejtet Maugliban a Láger rádió cikkevel viszont reszben egyetertek. teny hogy a gyerek erdelyi, de cigyan, es nem is roman.. tehat a media altal elsokent romankent jegyzett gyerekre sem a roman sem az erdelyi nem talal, a romaniai cigany annal inkabb.
most jar a szalya a kuruc info-nak, de elozo cikkeivel rendesen hozzasegitett az erdelyi jelzo kialakulasahoz

a mauglis sztory rendesen fel lett fujva, es valoszinu ez is eredmenytelenul marad mint minden hasonlo.. a tomegtoborzas sem jott be, a koznep nem mer, avagy nem erdekli, mozdulni ellene. hiaba kuldunk ra pedagogust, hiaba toloncoljuk ki, semmi ertelme. o itt jol erzi magat, ebbol a hatalommal biro poziciobol nem fog alabb hagyni, a blaha lujzan keszult video bizonyitja. allati osztonei vezerlik, es ez egyaltalan nem meglepo. hiaba szidjatok a hatosagokat, ti vagytok, emberek kik ezt muveltetek, megengedtetek..

budapest blaha lujza mp3 lejátszó maugli 11-12 éves cigány román késel megkésel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008