lehelemlelkem


foto: Csíkvári Péter


ve'gre be'ke!
itthagyott, lelepett..
nem kerdezi senki percenkkeknt h mitcsinalsz? hova megyunk? merre megyunk? messze van meg? hol van? meddig kell menni? hol vagyunk? hol kell leszallni? bemegyunk? kijovunk? meddig maradunk? veszunk? eszunk? iszunk? jo? nemjo? kertek mogyorot? vegyek mogyorot? menyibe kerul? meddig maradunk? hogy nezek ki? mikor? hol? mi? ki? miert? minek? hogyan? kinek? kivel... aaa.. meg leirni is fajt, nemhogy 4napon keresztul hallgatni.. ja es majdnem elfeledtem: miert nem szolsz hozzam? miert vagy ilyen geczi? miert nem beszelsz velem? most miert nezel igy? mondj valamit!?
ezek utan nem tudom kinek van egyaltalan kedve megszolalni, kerdezni esetleg felelni.. marad a csend, az az aldott csend..

lehelemlelkem:blog

egy kis izelito (modositva)
 

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
pedig neha ezernel tobbre is valaszolnank...csak kerdezze mar valaki...
eapo üzenete…
megertemen azokat kik arra vagynak h kerdezzen mar valaki valamit toluk, de en annak ellenere sem tudom toleralni az ertelmetlen kerdeseket, hogy kevesbe veszek reszt a tarsadalomban.
par hulyekerdes meg megmosolyogtat, a tucat mar untat, ennel tobb meg mar idegesit, es ha ezen is tulmutat, akkor mar orjongok. halld:
Névtelen üzenete…
baszki.ti sem a reggeli kaveval voltatok.hihihihi :))
eapo üzenete…
te tucc valamit csú! csak ne hireszteld! ;)
Névtelen üzenete…
:) azért ez nem volt szép tőled, hogy a tudtomon tényleg teljesen kívül feltetted ezt a röpke kis hangtákolmányt. azonnal szedjed le.
eapo üzenete…
en mar csak ilyen kkis aljas vagyok.. miert szedjem le? nem uti a szintet mit elvarnal magadtol? ;)

ha mondsz egy elfogadhato ervet akkor azonnal torlom.
Névtelen üzenete…
en sem irom le a blogomba, hogy milyen betegseged van es az hogyan bontakozott ki. egyszeruen nem ertem minek teregeted ki aljasul azt, ami total senkire nem tartozik, raadasul tudtaban annak, hogy negativ szinben tuntet fel. es ha mar szemelyeskedes, akkor azok a napok utan nehogy azt hidd, hogy te oly fenemod magas szintet utottel... ez egyszeruen nem fair. nincs ezen mit dumalni, kapjad le.
eapo üzenete…
mivel betegsegemben semmi szegyellnivalo nincs, es szamomra abban sincs ahogyan kibontakozott, ez nem jo vagdalkozas volt. raadasul mindenkinek elmondom hogy tanuljon a tortentekbol. elobbutobb itt is megirom, csak meg nem vagyok kesz ra h irni tudjak rola.
vedekezesed tamadas, ez gyengesegedet bizonyitja, es te provokalod a helyzetet. mivel a hanganyag beleegyezesed nelkul szuletett, torlom. de nem sikerult meggyoznod ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008