odorheiu secuiesc

a winive.hu hatalmas felhasznaloi listaval rendelkezik, koztuk sok székelyudvarhelyi is van. a winive.hu rendszerebe valo regisztralaskor, atomatikusan kilistazza azon varosokat amelyek a felhasznalok altal be voltak irva elozoleg. tehat ha kivalasztom az "Ország" cimke mellett "Romania"-t, megkapom a romaniai megyek listajat, amelybol kivalasztom a "Harghita"-t ami azert van romanul, mert ez a hivatalos levelezesi cim nyelve romaniaban. meg ha verjuk a nagy magyar mellunket, akor sem cimezhetunk magyarul! es eze utan bizonyosodik be h menyi aldott jo bunko paraszt van a varoson: a "Város" cimszo melletti legordulo menuben - ismetlem: a felhasznalok altal - megadott varosok listaja: Harghita, Judetul Harghita, Oderhellen, Odorheiu, Odorheiul Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Szekelyudvarhely.

ezek kozul szerintem az "Odorheiul Secuiesc" a leg nagyobb szegyen, meg az is elnezhetobb, hogy valaki nem tudja megkulonboztetni a megyet a varostol.

es ha mindezek utan sem tudna valaki, hogy hogyan helyes, ime:
levelezesi cim:
    teneved (es nem a lakastulajdonos neve! ezt is sokan elkurjak)
    odorheiu secuiesc (esetleg meg hasznalhato a lustaknak az 'odorhei', de nem ajanlom, tudja meg a roman postas h vannak szekely varosok.)
    judetul harghita
    str beclean nr. 999 (es nem 'betlenfalvi ucca'!)
    ro - 535600 (a ro-t meg akkor is oda kell tenni ha orszagon belulre cimzel! es az iranyito szam nelkul, ami NEM 4150! meg se probald feladni.)


egy kis statisztika:
szegyen, hogy a google pontos szoveg talalatai a kovetkezok:
    Results: 16 200 for Odorheiul Secuiesc
    Results: 200 for Odorheiul

Megjegyzések

Unknown üzenete…
A winive-n az ország-megye-város mezőket nem a felhasználók adják meg. A legördülő mezőkben nem a felhasználók által korábban megadott város vagy megye elnevezések szerepelnek. A winive a www.geodatasource.com adatbázist használja, ami több mint 2 és fél millió város megnevezést tartalmaz. A pontatlanságok innen származnak.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008