korond

maj osszevisszapisiltem magam a rohogestol a szomszedneni-s blogolvasas kozben, s nem azert mert hu de jopofak, hanem mert hu mekkora parasztok a korondiak s kik oket partoljak.

az Elkurvult Korond 2007. március 30.-ai bejegyzes kulturszemelvenyei kovetkeznek:

Tikesz
2007. december 14., 12:37 am
szomszedneni en ugy irok ahogy akarok es neked ehez semi kozodnincs es te engem ne oktas oke? bunko
ennel a resznel kezdodott, hogy konnyesre nevettem magam, es ez mar tetozott:
Sami
2007. december 15., 8:08 pm
Kedves Szomszédnéni!!! te hol élsz?? nem szégyeled magad ijeneket irni a Hires KorondroL??? nezzünk oda!!! gyere nézel be korondon más utcákba!! és ne csak a fö üton!! és gyere az Esztenámra kI!! és meglátod onnan h valojában mien korond!!!! Én tiszteséges juhász ember vagyok!!!! Lehet ha van pár ojan korondon aki nem tiszteséges és arra vagy felháborodva!!! de nm hiszem h korondon ijen ember létezik!!!! De ha mégis akkor kötösködj aval!!! ne egész korondal!!!! Nem szégyeled magad??? Gyere korondra s kapjalak el!! me láttam videot rolad a neten!!! és ismerelek!!!! A juhász botomal ütlek agyon!!! Szégyel meg magad!!!! Semiházi köcsög!!!! Nah szerusz!!! Vejjj téritsd meg a johokat!! vejjj vejjj
Tikesz
2007. december 16., 4:06 am
ezek a paratszok mind szomszedneni-ke dumai , es nickjei ! :D huzatok anyatokba sok bena es magatokat kritizaljatok!!! ja es a korondiak egyeltalan nem nyalnak seget mint tuk , segnyalo balfacanok vagytok mind, irigy kutyak , semihaziak !!!! pfffffff , ocska semi nepseg!!!!!
asziszitek h evel Korond hirneve csokeni fog??? tevedtek!!!! ez az oldal hirneve csoken csakis , faj paratsztok csinaltak ezt az egesz szarsagot ide , latszik h anyatok s apatok nem nevelt rendesen titeket!!!!
LOSEREK
itt vegyes erzelmek tomboltak, egyreszt ismetelten konnyesre rohogtem a fejem, s mikor vegre kitomboltam magam, jott a felismeres, h nap-mint-nap lattam es hallottam ilyen es ehhez hasonlo fajparasztokat, ki fertozik bolygonkkat, s azon is azt a szep kis erdelyorszagot. ezert hanyok minden koronditol s hozza hasonlo alfajtol.

es vegre kuks, 2007. december 27., 11:50 am-i beszolassal megmondja a tutit

Izuka
2008. január 3., 2:29 am
És társai…Törjétek magatokat…Hajrá ;) Ott az az 1% esély hogy elértek valamit vele.De ha mégse sikerülne semmire sem jutni vele… Hát sajnálom az elpocsékolt energiát….Hasznosabbra is lehetett volna forditani…Nem de?:P
itt vegre nagy igazsagok is elhangzanak, de mar csak a remeny tologat tovabb a sorokon

es vegre megvan az elet internet nagy igazsaga, báj Samu:
Éljen minden teleházprogram és hasonlóak az ilyen dolgokért találták ki az internetet, hogy unalmas perceinkben progresszív és túliskolázott emberkék védjék a mundér becsületét mindenki legnagyobb örömére.
es igen! mint vartam, van remeny, ujra nevetek is es nagyigazsagot is olvasok:
zozo
2008. január 17., 2:40 pm
elnezest, minden korondi hulye, vagy csak az itteni hozzaszolok javaresze?

a vegefele kezdett minden nagyon ellaposodni, ezert egy kicsiket rasegitettem ;) ime, ha esetleg kimoderalnak a helyerol, amit ketlek, kell meg az anyag a parasztjarol:
na vegre en is szohoz jutok. az a nagy budo helyzet gyerekek, hogy a taposok barmenyire is bunkok, nem mennek oda a diplomas korondi nenikehez, hogy "aggyon má valami kínajit oreganyám", igy nincs miert azt ismetelgetni, hogy a vevo igenye. manapsag csak azok allnak meg korondon, akik eloszor jarnak arra, vagy a buszsoforok kik szerzodest kotottek valamely arussal, hogy oda hordja a sok tudatlant. penzrol szol az egesz, egyertelmu, es a korondiak penzsovarsagat mi sem bizonyitja jobban mint a bejegyesekben annyiszor elhangzott "irigy vagy". ez a tipikus korondi szojaras. azt hiszik magukrol, hogy tarsadalom kremjei azaltal hogy az "occso kiaji cuccbo" meggazdagodtak. van meg egy sztorim a korondiak penzzel, nagykepusegevel, irigysegevel kapcsolatos faszsagukkal kapcsolatban:
egy nyilaszaro gyarto ceget keresett meg egy korondi kulturpeldany, azzal a keresevel, hogy neki aztan a legdragabb - egy korondi ezekel a szavakkal kezdi a vasarlast, foleg ha a szomszedja hallja - uveget rakjak az "termopanjaba". felvilagositottak h a legdragabbnak azert akkora az ara, mert bombabiztos golyoallo uveg, nanotechnologias mittomenmiacsoccsel, de neki pont az kellett. a budiablakra is. nehogy ellojek a herejet kulturalodas kozben. az.
jelzem ez csak egy volt a sok kozul. egesz portalt lehetne epiteni a szekelyfoldon terjedo anti-korondi temakbol.

ez az emoke megerdemelne egy kezcsokot mindenik koronditol, az helyett hogy "irigykednel" az egyetemere!

majdnem elfeledtem: udvarhelyi vagyok ;)
s mar mindenfele kurvaanyam volt, lassuk innen mi sul ki?

szomszedneni: rendszerint unni szoktam a poenjaitokat, de ez az oldal agyon jora sikerult. gratula nektek is erte.

csak igy tovabb gyerekek ;)

ui.: ha esetleg bele szeretnetek kotni a helyesirasomba:
igenis van magyar karakterkiosztasom, de kurvara nem fogom hasznalni, s ha kimaradt egy-ket betu imitt-amott, az csak annak tudhato be, hogy kurvara nincs kedvem visszaolvasgatni mit irok, es mar harmincsokadikoraja nemaludtam, minden buta gepelessel kapcsolatos megjegyzest visszauutasitok.

es a cimmel kapcsolatban: tessek ertelmezni az "elkurvult" jelzo jelenteset.
elanyagiasodott, feladta egyeniseget a penz erdekeben, eladta onmagat...

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
:) Nagy volt a golyoallo termopan sztori.

Befe::
eapo üzenete…
szabadon felhasznalhato licensz ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008