dobokata

ingyen telefon | ingyen konzol | ingyen mp3 lejatszo
free mobile phone | free game console | free mp3 player


Dobó Kata amerikai scifiben
habar szepsegevel az ilyen jelentekkel valt hazankban ismertte, egy ertelmes, tapasztalt lanyrol van szo. nemmindennapi szepsege csak masod szempont.

az rtl-klub riport cimu adasaban Dobó Kata megmondta a tutit.
Dobó Kata ramutatott a magyarok igazi arcara - es mint megszokhattuk mindenki kisujjbol kivedi a magyar vadakat ki latott, hallot es tanult idegen kulturakbol. o ket szelsoseget is tapasztalhatott, az oroszt es az amerikait, azon belul is a las-vegas-it, es alaposan ismeri sajat nemzetet is, - igy cafolhatatlan minden szajabol elhangzott jelzo, jellem, mivel illette a magyarokat.
  • tobbekkozt arra mutatott ra, hogy draga honfitarsaink megprobalnak mindig mindenkit felhasznalni a nemzet hirnevenek naggyatetelere, akar az illeto szemelyiseget felaldozva is. talan o az egyetlen ki ezt nagyon ugyesen tudja kezelni, es nem dol be a 'rosszakaroinak', es kepes megvedeni szemelyiseget. oszinten szolva ezt is vartam tole.
  • a rosszindulatu pletyka a masodik nagy 'magyar ereny', melyre Dobó Katával kapcsolatban lathato es hallhato ra pelda boven. de effektiv mindenki igy jar, ki kiteszi a labat az orszagbol, vagy irigylesre melto kozegbe kerul.
  • es az eloiteletek, amit egy kis tortenettel erzekeltetett, miszerint a magyar szineszekkel valo egyuttmukodes utan meglepetten kozoltek, hogy milyen jo volt veled dolgozni, pedig azt hittuk, hogy nagykepu, hisztis es kezelhetetlen vagy.
  • ramutatott egy egyertelmu, de eddig nyilvanosan senki altal ki nem mondott tenyre: magyarorszagnak nincsenek igazi sztarjai. zarojelben megjegyezte: "beleertve engem is". es menyire igaza van.
  • az o szavaival elve: "magyarorszag egy nagyon kis orszag", es meg nagyon sokat kell tanuljon a nagyoktol, hogy elerje azt a szintet amit bekepzel maganak.
tovabbra is egy fantasztikus noszemelynek tartom, es engem nem a miniszter felrelep 'kultuszfilm', feher fehernemus reszlete fogott meg.

jelenleg a 15. filmjet forgatja a King Conqueror-t Jude Lawes es Tim Roth tarsasagaban.

van egy - elmondasa szerint - megvalosult regi alma, egy weboldala: dobokata.hu, amely tartalmilag ugyesen megszerkesztett, de mukodeskeptelen, es amator programozoi es grafikai munkaval. hasznalhatatlan.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008