ingyencucc

ujabb ingyen cucc. mar egy halom weboldal foglalkozik termekek ismertetesevel ugy, hogy INGYEN peldanyt kapsz. az xpango ezt ugy eri el, hogy a termek direkt reklamozasa utan kapod meg a termeket.
jelen esetben ugy nez ki, ha ezen a linken [ http://www.xpango.com?ref=91195679 ] 20 ember regisztral a rendszerbe, a postas masnap kopogtat es atnyujtja az "Apple iPod Touch 8GB"-ot, mindehhez semmi nem kell tegyek, csak ravegyek 20 embert, hogy klikkeljen a linkemre es regisztraljon, majd adja meg az en referral id-met (91195679), es kesz.
az oldalon tobb termekkategoria van, jatekkonzolok, telefonok, mp3 lejatszok.. a legujabb, legszebb termekek. en elsokent egy "Apple iPod Touch 8GB"-t szurtam ki, majd johet a "Sony Ericsson P990i" 23 felhasznalo utan, es kiprobalnam az egyetlen nokia telefont amivel szmpatizalok: "Nokia N70". tovabbiakban Xbox 360, Sony PSP, Nintendo DS, Sony Playstation 3 es Nintendo Wii. legalabb feltankolhatok karacsonra ajandekokbol :)

nyugodtan utana lehet nezelodni, hogy mar hanyan kezhez kaptak a termekeket: xpango forumok. nincs benne semmi atveres, semmi kotelezettseg. sok sikert!
regisztralj itt:

ingyen telefon | ingyen konzol | ingyen mp3 lejatszo
free mobile phone | free game console | free mp3 player

Megjegyzések

eapo üzenete…
no! most h utanaolvasgattam, megsem olyan ecceru megkapni a cuccost. hiszen nem eleg csak regisztralni, koltekezni is kell az oldalon.. nem igazan talaltam olyat amit megvennek, de valaki hatha. s remelem en linkemrol keveredik oda.
VNT üzenete…
na, epp ezt akakrtam en is mondani. en regisztraltam, mert valaki nagyon felbuzdult es megigertem, hogy regisztralok neki. Azota regisztraltunk mar vagy 10 email cimrol, az o ref numberjevel, ami rendben is van, mert neki megjelenik, hogy regisztraltak vele, de a regisztracio nem aktiv, tehat o nem kap creditet. ugyhogy a regisztracion kivul egyeb kotelezettsegek is vannak.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008