firefox+firebug

a leggyorsab es legegyszerubb megoldasok ajanlva mindenkinek aki honlapot keszit, szerkeszt, vagy meg szeretne tanulni.

Firefox 2 Firebug - Web Development Evolved

a legfontosabb a firefox, mint a leggyakrabban hasznalt bongeszo, es a firebug, amivel konnyen es gyorsan attekinthetove valik barmilyen weboldal. modositani lehet a kodokat, eppugy a html, css, mint a scripteket; innen csak masolod, beilleszted egy szerkesztobe, es mentheted is. tartalmaz html, css, script debuggert, es hihetetlen egyszeru kezelni. teljes leiras a honlapjan.

termeszetesen meg sok "láma" felhasznalo van akik nem szakadnak el az internet explorer-tol, ezert rajuk is kell gondolni, egy kattintassal barmilyen oldal megtekintheto egy uj firefox tabon, de ie-motorral meghivva, ezzel a pluginnal:

IE Tab 1.3.3.20070528Homepage



elonezetek szerkesztesere elmaradhatatlan kellek:

FireShot 0.35Homepage



honlaptervek legpraktikusabb gyartasi folyamata:
  • megrajzolod photoshopban, csak a grafikai feluletet!
  • feldarabolod imageready-vel
  • kiexportalod html+images-nek. itt erdemes az uj szabvanyt, a web2.0-t beallitani. igy nem tablazatokkal pozicional, hanem div-ekkel, amely "external css"-bol egyszeruen szerkesztheto a TopStyle nevu programmal (lasd alabb)
  • betoltod az elmentett oldalt, firebug-gal hozzaadod a szukseges szovegeket, menuelemek, tartalmak, kepek, barmi.. majd kimasolodaz egesz oldal tartalmat inen, es felulirod az oldal tartalmat egy szovegszerkesztovel. erre a celra a "php expert editor"-t ajanlom (lasd alabb)
  • mented, frissited, es lehet szerkeszteni az elemek tulajdonsagait, szinten firebug-gal, de most a "style" fulon, ami a css-editor. innen is at kell masolgatni az kesz tartalmat az eredeti css-fajlba, erre jo a TopStyle.
  • amint kesz az oldal, a FireShot-tal "take screenshot (entire page)">"edit" es pilanat alatt szerkeszthetunk es menthetunk egy tokeletes honlaptervet, es mar az elso oldalunk is kesz van.

TopStyle de termeszetesen crackelt (feltort) verzioja is megszerezheto: eaposztrof.com/torrent-oldalrol


es teljes szivembol ajanlom a php expert editor-t

a crack-elt fileok letoltesehez torrent program szukseges, ennek leirasa megtalalhato egy korabbi bejegyzesemben:
filmletoltes, itt az elso lepes erdekel minket, majd ha szukseges az installalasa es beallitasa.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008