eaposztrof ::

2008. február 18., hétfő

beszolok blog

ismeroseim mar megszoktak allando kritikaimat. amelyek rendszerint sertenek, es sajnos sokszor rombolnak, pedig soha nem ez a cel. mindig mindenrol epito szandekkal mondok velemenyt. termeszetesen ha valami rossz, akkor leepito a szandek de mindenkepp az eredmenyessegre torekszem. sok esetben ez a partner hozzaallasa miatt befullad.
erre Edward de Bono vitathatatlan magyarazatot ad:

Ha valaki olyat tesz, amit nem szeretünk, vagy amivel nem értünk egyet, nagyon egyszerű az illetőt ostobának, tudatlannak, vagy rosszakaratúnak tekinteni. Könnyen lehet azonban, hogy az illető saját logikai buborékán belűl igenis logikusan viselkedik. A logikai buborékot az érzékelés, az értékek, a szükségletek és a tapasztalatok alkotják. Ha őszintén törekszünk arra, hogy belelássunk ebbe a buborékba és megértsük "honnan jön", milyen "alapról indul" az illető, általában meglátjuk kiindulópontjának logikusságát.
Edward de Bono
ez lesz a mottója az új blogomnak, amelyen igerem, mindenki sorra kerul. most azzal inditok ami ihlette a letrejottet.

beszolok.blogspot.com

hamarosan a dns szerverek atallnak erre a cimre is: beszolok.eaposztrof.com

Nincsenek megjegyzések:

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day