Cloverfield (2008)

a Cloverfield szorny-terve
nem hiszem el h megneztem egy ujabb kezikameras katasztrofafilmet! nincs semmi ertelme, sem erteke. annak a 3317 szavazonak volt igaza aki 1essel ertekelte a filmet. es a 10essel dobalozo 16762 mind huje!

a The Beast from 20,000 Fathoms (1953) film alapjan keszult allitolag, de kozel sincs olyan jo mit az volt. igaz h epp csak h nem latszik a gumiszornyon a made in china felirat, de hangulatos. raadasul eleg reg lattam, akkor meg nem szoktam a final fantasy szeru grafikahoz.

a Monster leglatvanyosabb jelenete
termeszetesen a szornybol itt sem latni sokat, igaz a Monster (2008)-hez kepest jobban ki lett elegitve a kivancsisagunk, ami a film vegere ugyanugy megmarad, es legalabb nincs tele kamerahibaval, amit ugy sikerult szemleltetni, hogy meg a leglaikusabb sem hiszi el h lehetseges ilyen digitalis piszok.

tehat nem tortenik semmi, nincs semmi informacio, semmi lenyugozo, semmi izgalmas, semmi nagy tet, semmi veszteseg. es paran meghalnak, aminek csak orulni lehet, mert vegre 1 emberrel kevesebb sikoltozik. eszetekbe ne jusson moziban megnezni! a duborgo hangfalakbol arado 85 percnyi sikoltozas, es robbantas nem elviselheto senki szamara! hogy ezt hogyan fogjak magyar szinkronnal ellatni!? kivancsi vagyok. anyi muanyag alsikoltozas lesz h attol fordul ki a gyomrod ha a vibralo, semmit nem muatato kameratol nem keszulsz ki elotte. nezhetetlen! kar volt erre 41 millio dollart elpazarolni. azt termeszetesen felvilagosulsz a legujabb nokia telefonrol, megtudod milyen praktikus az uj philips plazmatv, es valoszinu meg a szorny is montain dew-t iszik.

itt van egy halom jo minosegu foto: horror-movies.ca

es ugye mint minden felkapott cuccnak, ennek is van karikaturaja:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008