eaposztrof ::

2007. december 29., szombat

Pathfinder


Pathfinder: The Legend of the Ghost Warrior
107 percnyi bosszu, szeretet es kuzdelem. gyonyoru kepekbe oltoztetve, gondosan rogzitett hangefektekkel, nagytotalok gyonyoru tajakkal.

Marcus Nispel rendezo minden filmje reggelen mas labbal kel. dijat meg nem sikerult beszereznie, de mar lathattuk kedvenceink stablistajaban a nevet. en nagy favoritom, a Video Croissant a feledhetetlen Faith No More produkcio, tovabbi zmusic videok mellett megprobalkozott 2003ban a texasi lancfureszessel is, nem sok sikerrel, majd 2004ben sikerult alaposan elkurnia a nagy Dean R. Koontz Frankensteinjet. bahh.. Vincent Perez-t egy ilyen kaliberu sztoryba!? aucs!

Karl Urban tipikusan az az ujzelandi szepfiu akivel nagyon tele van a tokom. s ekkor meglatom egy foszerepben.. nem fuztem sok remenyt hozza, de belevagtam.
sok jo filmben ott olalkodik, nem egy feltuno karakter, es elkepzelni nem tudom h mi vette ra Jeffrey Abrams-ot hogy bevalogassa egy kedvenc karakterem szerepebe a 2008ban elkeszulo Star Trek XI, Dr. Leonard 'Bones' McCoy ismetelt megsemelyesitesere, amiben DeForest Kelley verhetetlen volt.

Nincsenek megjegyzések:

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day