akku

valamikor regen, kb 2004-ben, kaptam egy levelet az online notebook hirdetesemre, amelyben az allt h egy egyesult allamokbeli vasarlo fizette volna, de afrikaba kellett volna postazzam a termeket. utanakeresgeltem, es abszolut megbizhatonak tunt a vasarlo, elkezdtem utanajarni a dolgoknak. kaptam is egy ertesitest a western union-tol h erkezett penzem.
felhivtam a DHL-t, tudtomra adtak h minden rendben, de be kell szerezzek egy papirt a termek gyartojatol, hogy a laptop akkumulatora nem balesetveszelyes. nagyot neztem, majd felhivtam az asus magyarorszagot. kellemes hangu noszemely valaszolt, felvazoltam h repulon valo szallitashoz ker a DHL egy igazolast, hogy az asus laptopom akkumulatora nem tuz es balesetveszelyes. erre a valasz:
- uramisten!
- nem, mint mar mondtam: Endre.
nevetes, majd mikor meg tudott szolalni, megkoszonte h feldobtam a napjat, es ertesemre adta h o mar 5 eve az asus magyarorszag alkalmazottja, de o meg ilyenrol nem halott, kis kutakodas utan is nemleges valaszt kaptam. de a vasarlas el is akadt ott, hogy sem magyarorszagon, sem romaniaban nem volt lehetseges felvenni a western union online szolgaltatasan keresztul befizetett osszeget.
mindez errol a cikkrol jutott eszembe:
Tilos akkumulátort repülőre vinni
2007. december 29. 18:24, Szombat - Alex
A tűzveszély csökkentése érdekében az Egyesült Államok légiutasai január elsejétől nem vihetnek a repülőgépek fedélzetére lítium akkumulátorokat. »

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008