a leanka

ha mar blogok es commentek, akkor ez sem maradhat ki a terjesztesbol es archivalasbol:

lokupecz, aliasz Réééékóóóó by román leánkák, a wordpress-szes blogjan kozzetette tepelodeset nacionalitasarol, s mivel reg aludtam, faradt vagyok es nyugos, de ehes a temara, nem hagytam szo nelkul:
igen.
ezt, az a fajta felszolalasnak is vehetnem, amit nap-mint-nap ujra-es-ujra tudnek gyakorolni, es ha minden alkalommal mas kozegrol szolna, sem tevednek.

nekem nem sikerult "nem a románt .. látni a butuska román leánkákban, nem a cigányt a cigány kéregetőben.", annak ellenere sem h van roman baratom, mivel minden faj hordozza a jellemet, es ha nem is nagyaltalanositva "román"-kent tekintek a romanra, de mindenkepp kategorizalom valamely alfaji csoportba. de meg ennel is kepes vagyok alabb sorolni a "magyar"-t alfajaival egyutt.

effektiv en nem is a "román"-t, "cigány"-t, "magyar"-t utalom, vagy illessuk toleralhatobban: a tokom van tele veluk!, hanem az embert.

perpill pesten elek, es itt adottak a korulmenyek a soxinu tarsadalmi reteg megfigyelesere, es ha 24h-n at arra gyurnek h ne utaljam oket, akor sem tudnam legyurni emberundoromat.

tehat a "a butuska román leánkáka" butuska roman leanka marad, s a "cigány kéregető" cigany kregeto, az igenytelen magyar pedig meg arram sem erdemes h megegyszer leirjam.
by eaposztrof December 11, 2007 at 11:24 am

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008