Google ruleZ!

"..a Google ugyanis a keresőprogramok amerikai piacából 64 százalékos részt hasít ki (mely mintegy háromszorosa a második helyezett Yahoo! részarányának), Európában pedig még ennél is nagyobb a fölénye."

megnyugtato statisztikai adat, es tokeletesen meg vagyok elegedve vele. egyaltalan nem aggodom a google jovoje miatt, es minden lehetseges modot kihasznalok h tamogathassam az e-tortenelem legnagyobb huzasat. ellentetben azokkal akiknek ketelyeik vannak:

SG.hu: Túl sokat tud rólunk a Google
eaposztrof

egyaltalan nem ertek egyet a google elleni felhaborodasokkal. az adataim biztonsagban vannak, ugyanis nem veszitem el oket. ha csak nem tervezek terrorcselekmenyt az usa ellen, soha senki nem fog kutakodnin a mailjeim kozt, nem fogjak lecsekkolni h merre koszalok a telefonommal, stb..
ha azt csevegem meg a haverommal a gtalkon h a kis zold csomagokat hol veszem at tole, tobbe kerulne a magyar igazsagszolgaltatasnak megszerezni bizonyitekkent, minthogy megerje. en maradog google felhasznalo, minden szolgaltatasat amint kiprobalom, azonnal fuggojeve valok, es nem erdekel h megtudhatjak (felteteles mod nem veletlen), h mikor milyen alsonemut huzok fel.

ha a google ellen harcol valaki, az ellenunk harcol! ha valaki bantja a google-t, minket bant. en ha nem erdekel is klikkelek egy reklamra, es onnan a tovabbiakra, mert elobb utobb ratalalhatok amit keresek, es ezzel segitette a google munkajat, ezaltal o segithet engem.

mindenkinek be kell latnia, h a google az e-tortenelem legnagyob huzasa, es folyamatosan novexik. es ez igy van rendjen.

Google ruleZ!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008