nyerni!

hotel, koncertjegy, etterem, es termekek.. minden kategoriaban talaltam olyat mi erdekel, ugyes gerillamarketingen alapul az oldal, a szolgaltato felajanl egy szolgaltatast/termeket, ezt nyeremenynek kialtjak ki, es arra osztonzik a nyeremenyakciora jelentkezoket, hogy minel tobb jatekost hivjanak az oldalra, ezaltal a szolgaltato termeke es weboldala egyre nagyobb ismerettsegre tesz szert. es ami megjobba teszi, hatarok nelkuli jatek, ugyh erdelyi barataim sem maradnak le rola.

egyszeru, es mindenki jol jar, foleg en ha megnyerem a Samsung 32" LCD-TV LE32S81-t, a Apple iPod touch 8GB-ot, vagy a HP Laserjet 1020 nyomtatot. de a Sir Lancelot Lovagi Étterem menujebe is belekostolnek ingyen, es debreceni AQUATICUM Termál & Wellness Hotel-t is szivesen kiprobalnam.

es az a jo az egeszben h ehhez semmit nem kel tegyek, csak regisztraljak, es emailen, blogon, messengeren szetkuldeni a regisztracios linket:

http://www.winive.hu/index.php?referer=11822

vagy meg ezt sem, de akkor csak 1 kategoriaban lehet jatszani, tehat meg kellene elegedjek egy LENOVO N200 TY22AHV Laptoppal :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008