sepultura

sepultura koncert, roots bloody roots szama, rohanok a bejarat fele a tokajhegyaljai hidon, alok sorban a bejaratnal, majd rohanok szinpad fele, es amint megjelenik a horizonton, csend, csak az izzadt tomeg hummogese, ures szinpad.. a tobbit meg el tudja kepzelni barki, aki mar fizetett ki 15ezer forintot azert, hogy egy kultuszzenekar maradvanyait lathassa, es lemaradt rola.

majd megneztem a kispal es a borz koncertet, igaz oket mar unom szinpadon, anyiszor lattam, es szetneztem egy olyan felsztivalon - amelyen 18even aluliak szetcsuszva, fetrengo osrokkerek, marketingtragya es elcseszett mű hangulat - sablonra epul.

telefnom lemerult, es nem tudtam elerni azt az embert akit a vonatrol leszallva ismertem meg, es az o satraban volt a csomagom. kartyamrol levettem a maradek 4000ft-t hogy legalabb enni tudjak, mondanom sem kell h szinte semmi masra nem volt eleg.

egy szeken ulve, neztem a bulizo kozonseget, es probaltam inkadraloni hangulatilag, vagy aludni, pihenni kissket, de nem ment. majd hajnali 5-6 korul, egy srac pofanba nyom egy fenykepezo gepet, villant egyet. nem ellenkezem. majd hatra lep es megegyet, ekkor mar artikulalok, majd kezet nyujtja es szol: szervusz endre!

szunet.

reakcioido.

???

szerbusz, Kéki Ádám.

reakcioido.

whow! ezzel az emberrel 1999ben talalkoztam utoljara, tiszavasvariban kollegiumtarsak voltunk. majd voltam nala hajdunanason. jofej! szulei szinten.
ekkor mar bele lettem rangatva a partyba, sikerult felporognom valamilyen szinten, ment egy darabig, majd o tavozott aludni, megartott az eccaka.

egy kis buli tovabb, majd ujra a szek. felora pihi es ujabb ismeros arc, Dávid. a budapesti sraccal gyorben ismerkedtem meg, szinten jofej. bulis alak. tovabbiakban vele es barataival logtam, sikerult ericsson toltot szerezni, tolteni, cuccokat visszaszerezni, elveszitett igazolvanyokat is visszaszerezni, majd rovid lazulas utan vonat, kotekedes a potjenyvasarlasinemhajlandosagom miatt a kalauzzal. budapest, csendes kis aktualis otthonom, majd tesco, ujra itthon, kaja, sor, film, kiados alvas. es most mar jo!

az eredmeny:
Tamás, egy szolnoki skinhead, uj ismeros
Kéki Ádám, egy regi barat
Dávid, egy ujabb ismeros, Gyor - Mediawawe
Melegh Gábor B, slytract

a koltsegnyilvantartas meg ezutan kovetkezik :)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A slayer "maradványait" én is megnéztem nemrég egy koncertjükön. :)
Ha skinekkel haverkodsz, akkor az jó! :D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008