elMunka

almulasztott munkanap. h mi mindenre jo ez? egy kiadosabb alvas, szemelyes talakozas a vendegeimmel, banki utalasok, bankkarty ugyintezesek, greenpeace adomanyozas, vaterazott termek atvetele, kiados ebed, munkakedv delutanra.


most mindez lebontva:
alaposan elaludtam, amikor 11hkor felebredtem, a telefont szorongattam kezemben, legalabb nem kelett utanamasszak, ezt tudtom nelkul megtettem valamikor a hajnali a 06:50es ebreszto zajara. tarcsaztam es bejelentettem delelotti fonokomnek h bocsi.

vegre aludtam egy egeszsegesnek mondhatot, ehhez hozzasegitett az esti sorozes a Fészek-ben a belga vendegeimmel, majd az otthoni strong roman sor, Stejar.

vegre a belga baratimmal talalkozhattam szemelyesen is, es eltolthettunk egy faradt pillantasoktol mentes parorat.

mar fel volt halmozva jopar befizetes, amivel csak az a baj h mindeik mas bankban.. es mindenhol sorban kell allni. ogoztam egy otp-s szamlat, hogy online is tudjam intezni az utalasokat, de kozben kiderult h ez nem volt egy kedvezo dontes, ugyanis draga es nem jok a szolgaltatasai, mindenki az erste bankot ajanlja.. az lesz a kovetkezo.. de ar megint el kell aludjak egy munkadelelottot hozza.

vegre sikerult felvennem az otp-s bankkartyamat. egy halom kifizetes kisereteben.. oda sem megyek tobbet. raadasul az ugyintezo sem volt szimpatikus, es valami penztar csipog oruletbe kergeto hangon folyamatosan..

mar reg meg akarok allitani egy greenpeace-s aktivistat, h miert aldogalnak minden utcasarkon, ma vegre megtettem. kiszurtam egy szepkislanyt, aki elmondta h allando adomanyozokat gyujtenek. a greenpeace az akinek szivesen, meg ha nincs is igazan mibol. tudom h vannak akik meggazdagodnak belole, de azt is tudom, h vannak olyan allatok, es termeszetes teruletek amik megmenekulnek. ezert megeri. es a greenpeace az aki ezert biztosan tesz is. haromhavonta - egyelore - 2000ft belefer.

efektiv a vaterazott termek atvetele nem sikerult, ismetelten, most beszeltem telefonon a sraccal.. ez elegge elviselhetetlen h valakivel talalkozot beszelsz ugyanabban a varosba, korzetben, es megsem jon ossze sokadszori leszervezes utan sem.

az ebed. az ami minden nap ramferne.. de vagy nincs nalam kp, vagy rohannom kell, vagy egyszeruen elfelejtem. de szerencsere nemmessze a hajos utcaban van egy nagyon jo hentes, ahol aranylag potom penzert lehet hatalmas adag nem kaloriamentesitett, kiados falatokat venni.

munkakedv. az minden nap megvan, de megis mas a helyzet amikor frissen, alkotokeszen ulok be a szekbe, nem mint altalaban, faradtan, lelassulva, logikailag szetcsuszva.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008