"felvagom azzereimet"

egy baratnom ma ezzel inspiralt:

"19:18:57: cce felvagom azzereimet....
19:19:13: ninc spezem es meg ados vagyok
19:19:20: ebbe bele lehet orulni"

akkor en is panaszkodjak kissket:
februarban eljottem pestre, keveske zsebpenzel, hiszen munka es lakas volt igerve. majd vartam ra egy honapon keresztul. ebol nem lett semmi. kaptam egy masik igeretet, ami szinten tuti volt.. ugyanaz a felallas.. semmi eredmeny csak meg 3 het semmitteves. majd nagyerokkel elkezdtem munkat keresni, h vegre legyen ahol lakjak, amit egyek, es egyaltalan eljek. kozben ki kelett fizessem a sulit, amit ugy terveztem h az elso 50ezret mar 2honapon belul vissza tudom adni, ezhelyett a -50ezerbol februar ota 4x-50ezer lett.. majus vegen vegre talaltam munkat, ketot is, tehat hajnali 6:30kor kelek, es ejfel utan erkezem be a lakasba, ahol mar regen nincs maradasom, es gusztsom se. en vagyok az onuralom es a tudatos cselekves egyik elo mintapeldaja, de mar nem birom, oszeomlottam, es a varos, az orszag, es az emberek is csak szivjak az eergiaimat. megismertem a zombi kifejezest testkozelbol.

3 heten keresztul stresszeltem, h barmely pillanatban hivnak a tartozas torlesztese vegett es h kitol tudjak a torleszteshez kolcsonkerni..
minden nap a lakasba menet gyomorgorcsom van,
minden hajnalban gyulolom a napot,

DE kepes vagyok kedellyel eltolteni a napot,
lefekves utan meg nem tudok aludni a felgyultektol, ehezem,
fazom,
szeretethianyom
van,
mar nem emlexem h mien a sex,
nem emlexem a fott kaja illatara, nem emlexem a G. fustos zajara,
lassan mar magyarul sem tudok, mivel az irodaban britekkel, indiaiakkal, oroszokkal kell kommunikalni, es angolul,
raadasul ma este van a prodigy koncert a seggem alatt, es en nem tudok elmenni.
DE megfogadtam hogy a hegyaljafesztival 07.13.ai sepultura koncerten ott leszek! addig testileg lelkileg fel kell keszuljek a fesztivalhangulatra, sepulturara, tomegre, porra, sok sorre, borra. (fujj de koltoive valtam:)

es ez sikerulni fog, mert ma reggel vettem at az uj lakas kulcsat, ahol nyugi van, csend van, egyedul vagyok, van mosogep, es vegre nyitott ablaknal allhatok annelkul h manele-t, duplakave-t, vagy tovabbi szamomra ismeretlen mufaju mocskot kelljen hallgassak szomszedok ablakabol. nem kapar es nyuszit a kutya, nincs kutyaszarszag. nem kell elviseljek negativ energiakat sugarzo egyedeket. es nem utolso sorban: addig szarok ameddig jolesik es beledogolhetek a hatalmas furdokadba. duborogtethetem az impaled nazarene-t, orjonghetek diamanda galas-ra, zuzhat a tomahawk, sikithat mike patton, es senki nem maszik falra bjork hangjatol.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008