fisher99 miert satoebbi?

azert, mert rokonlelek provokator.
es ezert:
2007. 06. 08.
És amit épít az ember estére, leomlik reggelre. Eldől a vas, magával rántva a programot. Vas életre keltve, program visszaimádkozva.

itt most nagyszerű tanulmányt tudnék írni "Mentés nélküli, önmagával is inkompatibilis rendszerek viselkedése baltaütések hatására" címmel

Megnyugodván, hogy végre minden jó, program telepítőlemezét okos ember páncélba beteszi, kulcsot lenyeli, aztán elvonatozik Kínába, mert ott rá szükség van, majd jön. De előtte még kijelenti, hogy a fél véka arany az szerinte nem jár, a fél véka ezüstön még gondolkodik. Reggelre pedig megint eldől a vas, magával rántva a programot. Valaki be lesz építve a vasba.

Szekszárdon ügyvéd úr -biztos, ami biztos- rovásírással is kiírja a nevét a táblára. Párthovatartozás ilymódon teljesen világos ezzel, szakmai vonalon viszont nem látom az értelmét. Várja, hogy hátha jön Szvatopluk egy jó kis privatizációs tenderes perrel?

meg ezert:

2007. 06. 10.
Nejem konferenciáról távérdeklődik.
- ... és kitetted a hangyacsapdákat, ahogy elmondtam?
- ... ööö, nem. Azt mondtad, hogy a macskakaja mellett van és nem találtam meg.
- Szóval a macskának sem adtál enni.
- E..., hát nem, de nem is kellett volna neki, végignéztem, ahogy megevett egy egész verebet.
- Végignézted...!?
- Hát mit csináltam volna, sütöttem volna meg neki? A múltkor is a rántott halra is csak húzta a szőrös pofáját. És képzeld...
- Ne mondd tovább, nem akarom tudni.

meg az osszes tobbiert..

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Nahát én most tanulok rovásírni meg itt Tatabányán fesztiválon székelykaput faragtam, ti meg székely létetekre leszóljátok :))
eapo üzenete…
hmm.. probalom osszerakni fisher99t a rovasirassal, de nemmegy. :( velem van a baj!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008