ingyen penz?

emberek, emberek! nagy az orom! igaz csak 10$, de megerkezett.
elmeselem hogy hogyan jutottam penzhez minden erofeszites nelkul, ha egy kicsit ragyurtem volna, nem csak 10$-t kapok, google dobott ki mar 1000$-os bizonylatokat is. csak keress ra: bux-to+payment+proof
ime az en adataim es bizonylatom:

mindossze anyit tettem h regisztraltam a bux.to-ra, megadtam a PayPal-es informacioimat, amelyet szinten egyszeru regisztralni. (magyarorszagi cim, romaniai cim) erre a "Personal Account" tokeletesen megfelel.

mivel naponta BiteFight-olok (vigyazat! harap!), ami tokeletesen egyeztetheto munkaval, szorfolgetessel, effektiv barmilyen gep es nem gep elott toltott idovel, igy a bux.to is siman belefer, raadasul erre meg csak oda sem kell figyelni. csak klikkelsz egy linkre, es fel perc mulva zarhatod is az ablakot, es johet a masik link.

azert kezdtem el, hogy ne kelljen fizessek a BiteFight-ban a pokolkristalyokra, tehat igy jutok ingyen pokolkristalyhoz, par masodperces munkaval.
mivel BiteFight-ban PayPal-el lehet fizetni, nem kell kuldozgessem korbe a penzt, ez is egy nagy elony.

de ha epp el akarok meni 7vegen egyet sorozni, csak klikkelek a kifizetes gombra, es maris megjelenik a kartyamon az osszeg. egyszeru bankkartyaval is lehet boldogulni, de ha az sincs, akkor postan is kikuldik.

itt regisztralj: http://bux.to/?r=eaposztrof (a nevem, a link vegen, elmeletileg automatikusan beirodik a "referrer" mezobe, tehat utanam regisztalsz.)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A bux.to mindaddig működik, ameddig a befektetett saját pénzedet visszakapod, amint már nyereséged lenne, azt nem fizetik ki. Nekem 3 éves a történetem, amióta igényeltem az utoldó kifizetést ($ 260). Nyithat az ember problem ticketet, írhat nekik, semmi nem fog történni, mert egy csaló, inkorrekt banda. Nem engednek regisztrálni a fórumon, nehogy leírd a negatív véleményedet. Soha NE bízzatok bennük!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008