southland tales

keruljetek ezt a filmet: southland tales
egy ujabb film amit ajanlas utan neztem, es megbantam. 160 perc veszteseg az eletembol. ilyen cimkekkel illettek, hogy forradalmi otlet, korunk sci-fije.. baromsag..
egy idetlen mesefilm egy harmadosztalyu iro/rendezo fejebol. nincs mondanivaloja, nincs szepsege, teljesen folosleges. itt sem sikerult semmi maradandot alkotnia mint a Donnie Darko-ban, de annak legalabb volt storyja..

Seann William Scott pedig egy szar szinesz.. es az amerikai pite kocsogebol hogy lehet dimenzioszaggato iraki veteran zsarut csinalni?!

Ling Bai karaktere itt is lenyugozott. azon ritka noi mellekszereplok koze tarozik akiket szivesen latok viszont a kepernyon. ennek pont az elentete a filmben parjakent alakitott Wallace Shawn, aki a leheto leggusztustalanabb ember aki valaha kamera ele allt.

ismetlem! keruljetek ezt a filmet: southland tales

Megjegyzések

Unknown üzenete…
A D Darkonak rengeteg rajongoja van, es Richard Kelly nem kis rendezo. Ha neked bonyolult, akkor maradj a Bud Spenceres filmeknel, ott nem kell gondolkodnod, valoszinuleg neked az valo.
eapo üzenete…
Richard Kelly 2 darab filmjevel, amelybol 2ot lattam, es 1-re mondhatom azt, hogy jo valamire.. haat.. nem neveznem nagy rendezonek.

tipikusan azok koze tartozik, akit osszehozott a szerencse talpraesett, bizonyitani akaro szineszekel, akikkel megvalosithatta gyerekkori almat, amelyet szepen felepitett a kepregenyekbol es gyerekfilmekbol. es azota ezzel az egy filmmel adja el magat, probalja felulmuilni onmagat, eddigi bizonyitasok szerint nem nagy sikerrel. es erzesem szerint ez igy is marad.
Névtelen üzenete…
Az az igazság, hogy ezt a filmet vagy gyűlölni lehet, vagy imádni. Nem kell komment, észosztás. Vagy megragad a film, vagy otthagy. Téged otthagyott. Ennyi. Engem magával vitt... s most oszthatnám az agyt, hogy azért, mert olvastam a képregényeket, vagy mert milyen faszán magyarázza a bibliát... nem. Engem a zene ragadott el, s csak a zene miatt lesz az első film, amit meg fogok venni.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008