Soylent Green

a Soylent Green (1973) 2022-re jósolja azt az állapotot, hogy megszünnek a bioorganikus táplálékforrások, és minden alternatív módszert megragadunk ennek pótlására.

az előjeleit már tapasztaljuk, de nem tudatosodik bennünk, mivel elménket elvakítják a gazdasági és etnikai érdekeket szolgáló felsőbb erők. relative jogosan.

habár én is áldozata vagyok e folyamatnak, megértem és elfogadom, mivel fontosabbnak tartom a bolygónk fennmaradását mint az emberiséget ami rajta élősködik. (ha már filmek, akkor íme egy másik témába vágó alkotás: Virus - 1999)

Codex Alimentarius címmel érdemes videókat, dokumentációkat keresgélni az interneten, sokak számára meglepő igazságok tárulnak fel

a legerősebb jelent:

Megjegyzések

eapo üzenete…
egyértelmű h a tömeges irányítás a cél, és az egyetlen működőképes társadalmi forma..
mivel a vallás megbukott, a törvények/büntetések nem bírnak elég elrettentő hatással, kommunizmus elv globálisan megbukott, így maradt a média mint fő eszköz anép megneveléséhez, amly egyértelmű, hogy olyan irányba kell tereljen, amely a haszontalan tömeg számára biztos vég.
nagyon jó filmek születtek ebben a témában, mondhatni lerágott csont, csak mindig van valaki aki újra és újra rácsodálkozik ezen tényekre..
nem kell kétmarékra szórni a tudást, ha túl sok okos ember marad e bolygón, az eredmény az lesz amit a kultusznak számító Soylent Green című film felvázol.
vita és koment emitt
Névtelen üzenete…
Haszontalan tömeg... szomorú, de valóban úgy tűnik, hogy így tekintenek ránk.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008