eaposztrof ::

2009. március 4., szerda

Soylent Green

a Soylent Green (1973) 2022-re jósolja azt az állapotot, hogy megszünnek a bioorganikus táplálékforrások, és minden alternatív módszert megragadunk ennek pótlására.

az előjeleit már tapasztaljuk, de nem tudatosodik bennünk, mivel elménket elvakítják a gazdasági és etnikai érdekeket szolgáló felsőbb erők. relative jogosan.

habár én is áldozata vagyok e folyamatnak, megértem és elfogadom, mivel fontosabbnak tartom a bolygónk fennmaradását mint az emberiséget ami rajta élősködik. (ha már filmek, akkor íme egy másik témába vágó alkotás: Virus - 1999)

Codex Alimentarius címmel érdemes videókat, dokumentációkat keresgélni az interneten, sokak számára meglepő igazságok tárulnak fel

a legerősebb jelent:

2 megjegyzés:

eaposztrof írta...

egyértelmű h a tömeges irányítás a cél, és az egyetlen működőképes társadalmi forma..
mivel a vallás megbukott, a törvények/büntetések nem bírnak elég elrettentő hatással, kommunizmus elv globálisan megbukott, így maradt a média mint fő eszköz anép megneveléséhez, amly egyértelmű, hogy olyan irányba kell tereljen, amely a haszontalan tömeg számára biztos vég.
nagyon jó filmek születtek ebben a témában, mondhatni lerágott csont, csak mindig van valaki aki újra és újra rácsodálkozik ezen tényekre..
nem kell kétmarékra szórni a tudást, ha túl sok okos ember marad e bolygón, az eredmény az lesz amit a kultusznak számító Soylent Green című film felvázol.
vita és koment emitt

Névtelen írta...

Haszontalan tömeg... szomorú, de valóban úgy tűnik, hogy így tekintenek ránk.

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day