combichrist

ma este: A Negative Art Bemutatja: Combichrist (USA) Budapest @ Durer Kert | én ott leszek.. és qrvajolesz! http://www.combichrist.com/video.php

update:
fényképezőgépet nem vittem, így fotóval illusztrált beszámoló elmarad, viszont amit mondani tudok: qrva jo volt!

még itthon "befordultam a konyhára..", majd dürerben egy söröcske - mivel akkorra már nagyon szomjassá váltam - és irány a küzdőtér!
egy barátnőmmel találkoztam odafele, aki mindenképp velem akart jönni.. nem tudta hova készül.. pedig én óvva intettem tőle, és testileg lelkileg felkészítettem arra, hogy ez minden, csak az nem amit ő el tud viselni, viszont mindenképpen jönni akart, hát legyen..

én a küzdőtéren tomboltam, jóllehet, egymagam azon a szakaszon, és állandóan a biztonsági őr nagy pocakjába ütköztem.. vagy azért mert túl nagy teret igényel ha jól érzem magam, vagy azért mert ő igényel egójával együtt szélesebb szférát mint az látszólag illik hozzá, nemtudom.. viszont sikeresen korlátozta adrenalinfelszabadulásomat.. de nem csak ő!..

nem értem, hogy mi a francért fizet valaki 4500Ft-t azért, hogy állhasson egy amúgyis szűkös térben, egy számára nem élvezhető zenekar koncertjén, korlátozva a felszabadulni vágyók terét.. nem értem, hogy budapesten egy ilyen koncerten miért csak ennyi electro industrial rajongó van jelen..

mint barátnőm megfogalmazta: láttam egy halom "pathfinder"-t, akik el vannak tévelyedve a nagyvilágban, és ki próbálnak használni minden lázadási lehetőséget.

összefoglalva: jó volt, viszont megint megfogadtam, hogy pesten.. klubban.. koncert.. többet soha!

látványos, és combichrist-hez méltó befejezése volt a fellépésnek, mivel szétverték a színpadot, majd amikor már nem volt min zenélni, leléptek.

nuclear wars, behind glass walls

további infók, képek videók:
Combichrist: Electrohead (live in Budapest)
az új album új klippje: Combichrist - Sent To Destroy
http://kronosmortus.hu/node/15588

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008