ujabb anyazos nap

ujra en a celpont. szegeny edesanyam ha ezt tudna!?
de most masak a szereplok es mas a kornyezet.
az elejetol:
nemreg oszefutottam - egy mellekutcan at roviditve 'hazafele' - egy regi osztalytarsnommel, udvahelyrol. nem tudtam h pesten rohad, meglepo volt mindkettonknek. elcseveresztunk. mar 3 eve itt van, parjaval el, lakasra gyujtenek...
elerkezik a hetvegere valo tervezes idopontja, es felhivom, h osszefuthatunk-e valahol? valamikor? egyet teazni/sorozni, ahol majd megmutatom nekik mi a leg elerhetobb formaja az ingatlanra valo takarekoskodasnak. az invitalasban addig jutottam, h raersz-e a hetvegen, erre egy ferfi hang kb a kovetkezo szoosszetetelben, feldult hangnemben, bargyu esetlenseget leplezendo nagy szavakkal kovetkezot orjongte: akurvAnyádteköccsögrománăă.. es ezt meg ketszer elismetelve kinyomta a telefont. en nemigazan hittem h ez nekem szolt, de raerositett, visszahivott es ujra kozolte: akurvAnyádteköccsögrománăă.. nemtudodhogypárjavanăă?.. miafaszomkellă?.. mészafaszombaăă..
mire en egy szot is szolhattam volna mar megint kinyomta. erre csak anyira pazaroltam egy sms-nyi osszeget, h megirtam legoszintebb gondolatomat a lanyhoz: részvétem!

ha ez az alma egy szekely lanykaknak, h kimasszon pestre gurizni eveken at egy bunko tanyasi paraszt fennhatosaga alatt, amely eluldoz mindenkit a kornyezetukbol, akkor ujra csk enyi fogalmazodik meg bennem: részvétem!

az "ă" karaktert ugy kell olvasni, h megprobaljuk a legbambabb csodalkozo kepet imitalni, a magyar filmszineszi szaktudas szintjen, es egy egy elcseszett "ö" betut engedunk hosszan ki az oalis uregen amit ajkainkkal kepeztunk. ha valakinek nem menne, nezzen es hallgasson meg barmilyen roman szoveget, es figyeljen minden 3-4. hangra.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A jutubos anyázást kihagytad :-)
Vazze, Endre, téged még az ág is húz :D
Nem vagy te megátkozva?
No, majd küldök rád áldást hogy megjöjjön a szerencséd!
Ilyen egy ganék, lerománoznak, na az a csávó se maszop szavazó (de).

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008