kisvarda2nap

az esti termelestol meg atitatottan, hosszu oras keszulodes utan vegre elindultunk strandra, kb hajnali 10 korul. ennek eredmenyekent, a szallotol 15meternyire levo etteremet 18ora korul hagytuk el, akkor is csak azert mert .. nemudom .. tala nem sutott mar a nap ..
az ottragadasunk oka, a lustasagot es jollakottsagot, meg a vardai keserut leszamitva, egy nagyon aranyos felszolgalolany, akit nem tudtunk meggyozni 3 szepszal ifiju legeny, h leuljon korunkbe, h baratkozhassunk.. apropo, most jut eszembe, eg van nekem az online elerhetosege.. csiszka elerte h leulljon 10percre beszelgtni, tanci meg maradt a latvannyal. :)

szomoruan de vegre elhagytuk a terepet, az azutani lazitasra vagy azert nem elmexem mert nem volt erdekes, vagy azert mert tul jol ereztem magamat.. de a lagvaloszinubb h mar tobb mint egy hete tortent, csak lustasagombol es idohianybol adodoan visszamenoleg kenyszerultem irni.

masnapreggel meg egy kiados etkezes, amitol mar felszedtem par kilot es helyrejott a szinem is, gyomorilag rendben es ujra erom teljeben.

ez a nap volt az abszolut lazitas napja.
vonat, pest, es kezdodik minden elolrol.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008