kisvarda

Kisvárda
Határon Túli Magyar Színházak XIX. Fesztiválja

kellemes varoska, de ezzel is az a baj mint az osszes tobbi szabolcs-szatmar-bereg megyei kisvarossal (tiszavasvarit kiveve), azt az erzetet kelti, mintha csak ciganyok laknak.

hamar ratalaltam a csapatra, jo volt hazai arcokat latni, es fokent olyanokat akikkel jol tudom erezni magamat.

gyorsan belelendultunk az este befejezesehez.
lakhatosag egeszen normalis.

kovetkezo napon proba reggel, gyors ebed es este eloadas, nem sikerul oly kerekre mint kellett volna, sem a tarsasag nem volt formaban, sem a hangulat. feszelyezte a szineszeket a szakzsuri, amelyet nem is tartottak a legmegfelelobbnek.. stb..
esti eloadas egy fokkal jobban sikerult, de azzal sem dicsekedhetunk.

elmentem megnezni a csikiak eloadasat, kivancsi voltam mit produkalnak, de meg csak kritikus szemmel sem szemlelhettem, mert mar az elso felora felbosszantott az uressegevel, unalmassagaval, sablonossagaval. nagyon muanyag volt, elvezhetetlen, es borzalmasan hosszu.
csengele volt osztalyfonoknom is fellepet, igaz az elso felvonasban 10 percet, 2 mondatnyi szovegel, de a harmadik felvonas utan is meg eppoly volt mint a szerepeben, boszorkany a tulvilagrol. csak az zavart h en ezt az arcat mar lattam szinhazon kivul is. sajnos.
hamar kifejtettem velemenyemet, o is az ovet, oszt o ugyanazon gyulolettel, en meg tovabbra is remenyvesztetten tavoztunk, es ujra megfogadtuk, h soha nem akarjuk latni egymast.

aznap a csikiak ujabb lapattal dobtak a roluk alkotott velemenyem alapjaira, de ezt nem kell reszletezzem, mindenki tudja mirol beszelek aki egyszer mar talalkozott ezel a fajtaval.
termeszetesen itt is vannak kivetelek, vannak nayon jo csiki barataim, de ok sem cafoljak velemenyemet, amely nem azert alakult ki mert megrogzott udvarhelyi vagyok.

megismertem par uj embert, akik a kortars irok nagyatlagarol alkotott kepet tovabb romboltak.

ennek a napnak is vege.. a kovetkezonek mar uj fejezetet erdemes szntelni.. majd..



iskola tablo // egy etterem

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008