eaposztrof ::

2007. június 9., szombat

rendzseres anyazos nap

Skoynay88 commentjenek hatasara kenytelen vagyok irni errol is.

azota, hogy megneztem toepler zoltán filmjenek ominozus reszletet, es commenteltem azt, en is bekerultem azon celpontok koze, ekiket a temaval kapcsolatosan folyamatosan megtalalnak a "kurvaanyazo" ertelmisegi szinten ragadtak.
napi bontasban nem lehetne rendszerezni a bejovo uzeneteket, jobbnal jobbak, rosszabbnal rosszabbak..
lenyegeben mindeniknek ugyanaz a mondanivaloja: huje vagyok, figyelmetlen, nem tekintek a reszletekre, csak jottem egyet kurvaanyazni, mert az jo, es ezzel fentebb kerulok az ertelmiseg rangletrajan, mert az jo. mert vegre elerhetem azt a szintet ahol talalkozhatunk, jol pofanvaglak, es ezaltal tiszta lelkiismerettel zuhanhatok vissza a melybe.

ha vegre valaki igy fogalmazna, akkor talan el is olvasnam, mar csak a valtozatossag kedveert is.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

EZ NEKED MŰVÉSZET ?
TE PERVERZ DISZNÓ !
PEDOFIL BETEG ÁLLAT !
BÖRTÖNBE FOGSZ KERÜLNI !

"Mert hiszen az ördög is beleüti az orrát és belekontárkodik a művészetbe; könnyen felismerhető arról, hogy természeténél fogva becsvágyó és hiú. Kérkedik az anyaggal, felvág eredetiségével vagy erejével; minden túlméretezettséget, minden csapongó szilajságot az ő megromlott lehelete gerjeszt fel; minden nagyképűséget és hivalkodást az ő szennyes és túlzott büszkesége fűt; mindaz, ami a művészetben csillogó és giccses, nem egyéb, mint az ő hencegésének összelopkodott csecsebecséje; mindaz ami nem kész és befejezetlen, az ő lázas türelmetlenségének és örökös felületességének a kapkodó nyomait tükrözi; a kérkedő és hamis forma csak kölcsönvett álarc, amellyel hiába takarja el kétségbeesett pusztaságát. Mindenütt, ahol művész dolgozik, éppúgy, mint ahogy mindenütt, ahol kiemelkedésről van szó, ott ólálkodik a rossz szellem, lesve az alkalmat, hogy megmutatkozzék, hogy kísértésbe vigyen vagy megszálljon. Mivelhogy ő maga nem tud alkotni, arra törekszik, hogy hatalmába kerítsen téged. Hogy tönkretegye művedet, öndicsérettel ront meg, és önelégültséggel kezdi ki bensődet. Ahhoz, hogy becsapjon, s fel ne ismerhesd igazi és formátlan képében, a te személyednek adja ki magát, és vállalja érdekeid védelmét. "Én vagyok az - súgja neked - , én, a te daimonionod; én vagyok a te zseniális és becsvágyó éned. Amíg a tied vagyok, nagy vagy és tökéletes; azt teszed, amit akarsz; nem fogsz másnak szolgálni, csak magadnak." Mert az ördög sohasem követeli, hogy neki szolgáljanak, hanem csak magunknak; jól tudja, miért csinálja ezt, és hogy mivel lehet megnyerni az emberi lelkeket és cselekedeteket. Örökös fogyatékossága, de egyben ereje abban van, hogy semmije sincs; a világ az Istené, és a rossz szellemnek nincs benne otthona. Csak elronthatja, ami nem az övé; sohasem tudod, nem avatkozik-e dolgaidba; csak egy dologra képtelen: tiszta és tökéletes munkát végezni.Ne higgye senki, hogy a művészet a jó és rossz felett áll. Ellenkezőleg, a művészetben jobban megfér egymás mellett a legfennköltebb alávalóság és bűnös szenvedély, mint tudom is én, melyik más tevékenységben. Van tiszta művészet, amely megkísérli a tiszta és tökéletes munkát; van művészet, amelyben a tárgyak alakja el van választva és meg van váltva, sőt, mondhatnám, istenített; mert a tárgyak magukon viselhetnek valamit, mint látható szentséget vagy homályos átkot. Nem az a te dolgod, hogy a művészet útján megnyilatkozz, hanem hogy általa megtisztulj, hogy elkülönülj önmagadtól; nem magadból merítesz az alkotáshoz, hanem felül akarod múlni magad az alkotásban; rendkívüli módon és türelmesen törekszel arra, hogy jobban láss és hallj, világosabban érts, több szeretet legyen benned és mélyebb ismeret, mint amilyennel hozzáfogtál művedhez. Azért alkotsz, hogy művedben megismerd a tárgyak formáját és tökéletességét. Tiszteleted a tárgyak iránt, istentisztelet.
És ezzel szemben áll a tisztátalan és elátkozott művészet

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day