eaposztrof ::

2007. január 23., kedd

mielott bekockasodik a homlokom

szivem szerint - vagyhogyszoktakaztmondani - egy szekolycifra karomkodassal kellene indiccsam eszta mainapot! azzistenfajat nekije! de ujjaim es a sok kultura aszdiktajjak h nemmerem. apropo kultura, uj linket fogok a.. haat ide jobboldalra ni > pakolni, mert ez minden kedeves olvasonak es nemolvasonak nagyon melyen ajanlott. kb igy fog kinezni: szadi márki

bahh.. ez it ni, nagyon szurkere fog sikeredni, uhogy ha epp rozsaszinnek tetszik most a monitort gyorsan bokj pl a fenti linkre mert a tovabbiak erdekfeszites nelkul fognak hatni.
elso elkeseredesem oka h 3ora alvas utan beriasztottak muszakba

    itt nyugodtan toldhattam volna meg azon kulturalis roffenessel h: vagy mi?
    es kozben kellene meseljek a muszakrol.: otthome levagattam a jooreg astralos netet, mivelh nem volt kedvem havi 500e-t kihajitani a nagy semmiert, raadasul meg e-mail bongeszgetes kozben is a szenteket hordtam kisszobamba, es mar nem fertunk. igy a buvos internet nelkul maradtam.
    itt ugy tunik mintha egy fuggo beszelne, igy is van. de sajnos mindenki chat/jatek/tarsasag/blog es mas gusztatlan tevekenysegek elvezoire asszocial. nem igy van. az h blogfugggo nem vagyok, kiderul ha atnyalazom itt a datumokat, chaten utalnak mert barki ramklikk es csevereszik, azt kapja valaszul h csak tomondatokban es informative! es itt mar meg is szakadt beszelgetes. jaletkok oan tavol allnak tolem, mint - megprobalok idezni - .. aaa.. ize.. mint krumpli a pityokasfodben.. valahogy igy van, de ehhet mondateleji korrigacio is szukseges, tehat: anyi kozom van a jatekokhoz mint krumplinak a pityokasfodben!! jo. ez itt kijelentes volt es nem uvoltozok.
    ekkor bevonultam helyettesiteni ejszakai muszakot egy panzioban receprioskent. csend van, internet van, laptopom hozom, a szek kenyelmetlen de otthon nincs is, ehes es faradt rendszerint vagyok, de van rutinom..
ami meg szurkebbe teszi jelenlegi napjaimat az az h meghalt a winchem a laptopomban, szerencsere van egy tartalek, de a veszteseg az faj. es azok kik egyuttereznek adatvesztes temaban, sejtik h mien allapotban lehetek.
es egy megsotetebb foltocska: 180e ft. hianya, erre: http://4cut.hu/tanfolyam.php?p=felvetelvezeto

lassan kozeledik a pillanat mikor felek h bekockasodik a homlokom //magyarazat//

1 megjegyzés:

48306558 írta...

Hello! You have a very nice blog! I'm here to share valuable info with you visit my blog,about Mozilla Firefox web browser.

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day