mirakoli

oly csoda esett meg velem amit nem is sejtettem h bekovetkezhet, fantasztikus, velem ilyensmi oly ritkan fordul elo h nem tudok nem irni rola, nem tudom nem eldicsekedni mindenkinek es mindenhol, nem mintha ezzel egomat taplalnam, irigysegnek biztositanek talajt vagy profitalna, de az ilyet vilagga kell kurtolni: aludtam! (igaz nem sokat de az elmult 2hetihez kepest rekord)

egy blog arravalo lenne h mult kedd ota esemenyeket ilagosan felvazolja, de nehogyma a blogtrend parancsojjon! igy itt kell osszefoglalgassak:

jan 6. kedd, ekkor abban a tudatban h szerda van - es jelzem mar az ejszakak es nappalok rendsertelen valtakozasa miatt - elindultam a pentekre tervezett eloadasra temesvarra. egyertelmuen sem vasarhelyt sem kolozsvarott nem lehet csak ugy atrohanni, tehaat itt is ott is egy-egy csonka eccaka. temesvar megcsonkabb 2 eccaka. varad es kolozsvar ujra a visszauton, ahol szinten nem lehet sokat aludni, fokent ha 'bujikalos' kedvu baratnommel vagyok. hazaerve aban a remenyben h vegre latok agyat is, csalodtam. megerkeztem es egy ora mulva ucsorogtem gepem elott itt, meloban. masnap egesznap reklamszerkesztes es pc szerviz haveroknak, es ez igy ment egeszen maig. tegnap nyuzlebaratommal a szalloda alatti kavezovagymiafrancban ucsorogtunk hajnali 10h-tol du 7-ig es ott koptattuk a wlan savszelesseget, es csekkoltuk a kiszolgalolanykat, ja es kozben gyartottuk az igenytelen reklamhalmazt a megrendelo szigoru elkepzelesei szerint termeszetesen merth muszaly a kovetkezo szerzodesre is gondolni. raadasul mindezt apropenzert. ezek utan nem hiszem h ecsetelnem kell allapotomat. ha mar valakinek volt dolga egyszerre csak hulye emberekkel akkor tudja h rovid a tureshatar.

a kezdeti lendulet mar elmult, visszaadom magamat a suru pillogtatasok kozt eltoltott, kaja es agy utan vagyakozva elszenvedett reggelemnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008