csatornáim

utóbbi időben ellustultam; vagy csupán a figyelmem kötötték le olyan dolgok amiknek nincs sok köze a blogoláshoz.. vagy mégsem.. csak máshol publikálok. be kell valljam, egy csöppet eltévedtem a sok "oszd meg és uralkodj" szolgáltatás közt, és amire még rá kellett jönnöm, hogy mind közül ez a blog a legkaotikusabb. s mivel titokban vágyok egy rendszerre rendszerre, méginkább szétcincálom mondanivalómat.

valójában itt sincs nagyobb rend, meg kategorizálás, viszont az aki ismer, már hozzászokhaott. itt rendszerint spontán képeket, spontán szövegeket, vagy spontán apróságokat publikálok. első osztályú szolgáltatás..


kicsit nehéz bevallani de megfertőzött.. sokan azt mondják h arra jó, hogy tudd h mi van a barátaiddal. francokat.. számomra azért előnyös, mert könnyedén megoszthatok olyan infókat amit fontosnak vagy érdemesnek tartok, és mindezt egy pillanat alatt, mivel a legtöbb valamire való tartalomszolgáltatónak van facebook share gombja. az überfun quiz-eket nem is említve.


amióta napi rendszerességgel használom a google readert, azóta egyszerűen csak bökök a share-ra, vagy a share vith note-ra, oszt kész. nem pöcsölök hosszan azzal h konkrét tartalmakat szerkesszek az információ mellé..


twitter.. nekem az égvilágon semmi bajom vele. minden korszerű alkalmazással kompatibilis, és rengetek applikáció van köré. használom a TweetDeck-et, amivel megkönnyítem a sok twitter account között való eligazodást, könnyedén tudom szűrni h kit akarok olvasni, és ki az ki köt ki szemétben, és pofonegyszerű vele az adminisztráció. sokan nem értik h mire is jó a twitter.. ajánlom h próbáld ki, kövess értelmes embereket, használd úgy, hogy az ne legyen haszontalan, és megtudod.
az aktív sajátok: @eaposztrof, @iCode4Beer, @MindFighter, @twillustrate

ha végre lesz időm, energiám és kedvem, készítek egy olyan alkalmazást ahol mindezt egy helyen megjeleníthetem, de addig is marad az eaposztrof.com főoldal, amit nemrég redesignoltam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008