2 logóterv 1 day

egy nap, két pályázat:
Legyél te aki megtervezed a Pulzus új logóját! [link]

Pulzus - Lüktet benned az erő!
Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítvány Logópályázat [link]

Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítvány

melyik tetszik? komment szavazat..

hajrá!

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Hat ebbol az egesz nagy szar. Pocsek az osszes, ilyent a kisocsem csinal Paint-ben. A designerek remalmai ezek a logok.
Névtelen üzenete…
Te ertesz valamihez, vagy csak itt kinozod magad minden fele hulyeseggel?
eapo üzenete…
ahhoz értek h párperc alatt összedobjak ötleteket, amelyeket később kidolgozok, megfelelő indittatás hatására. amennyiben ez hiányzik, és a pályázati kiírásban csupán annyi szerepel, h:
"A szerkesztőség díjazza a legjobb alkotásokat."
"A legjobbakat megjutalmazzuk!"

a komolyabb terveket kirakását vagy ellustálkodom kirakni, vagy utóbb elfelejtem. neked köszönhetően erre továbbiakban odafigyelek. köszönöm.

ahhoz viszont egyértelműen értek, hogy ha beszólok valakinek, vállalom személyemet.
eapo üzenete…
még valami, amiről úgy vélem fölösleges lenne beszélni, de egyre gyakrabban bebizonyosoik, hogy muszáj: amennyiben a modern 3D-s csilli-villi logók az elvárásod, felvilágosítalak, hogy azok csupán az online világ ígénye, és bármilyen logóból lehet olyat alkotni. a logónak reprezentatívnak kell legyen minden megjelenési felületen. a 2D-s formából lehet 3D-set alkotni, viszont fordítva ez ritkán kivitelezhető, még azoknál a logóknál is amelyről laikusok oldalakon keresztül áradoznak.

egy ilyen alapítvány esetében az első és legfontosabb megjelenési forma a hivatalos iratok, mai magyarországon, főleg abban a szegmensben akihez az alapítvány szól, ez a stílus az elvárt és nem a korszerű hi-tech design.

a pulzust bevallom rohanva dobtam össze.. és így is lekéstem a távolsági buszt.

hajrá!
Névtelen üzenete…
Hat nem tudom, hogy elfelejted, vagy eppen ellustalkodod...oszinten megmondom, szerintem nem is keszitesz komolyabb terveket, ezek a mocskok neked a maximum. Nincs, nem volt es nem is lesz komolyabb terved. Ennyit tudsz...de ez nem gyenge...nagyon gyenge. De ha en tevedek, akkor elnezest, ezert dobj fel egy-ket "komolyabb tervet", lassunk komolyabbat. Habar nagyot nem varok toled ezek lattan. Ilyent masodpercek allatt lehet kesziteni, nem kellene kinozd magad percekig. De hat ezek a te csekely kepessegeid... :)
Freeman üzenete…
Te, nevtelen bejegyzo, tiszta veletlenul nem egy udvarhelyi ... vagy ?
eapo üzenete…
de.. termeszetesen udvarhelyi.. s meg tudok par dolgot rola, de bizom benne h egyszer vegre az eletben felvallalja velemenyet, s h ehhez en segitettem hozza (csupan onmegelegedesemre).
Lemonadedrops üzenete…
Nyilvan udvarhelyi:)) Stilus beazonositva. S tortenet osszerakva. Hihetetlen mik vannak. Na, de sebaj, jot kuncogtam, h meg mukodokepes ez a mentalitas. Hajra nevtelen!
G. Zoltán üzenete…
Nem ismerem az Udvarhelyieket, de azt le tudom szűrni, hogy a Névtelen hozzászólónak valami baja van veled eaposztrof, és elismerésem a hidegvérű válaszért, én elküldtem volna a paraszt anyjába. De az az én saram.

Kérdésedre válaszolva: a g. jelzett logó tetszik; a pulzus-ra pedig tényleg nem érdemes több időt fordítani (a pályázati kiírás alapján).
eapo üzenete…
ma kaptam levelet a pulzustól:
A Pulzus szerkesztősége elbírálta a beérkezett logópályázatokat. A te pályázatodat harmadik díjjal jutalmaztuk.

a Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítvány még Dec 21. dátummal megérkezett: Az ön logóját tartotta kuratóriumunk a legjobbnak!(az első verziót)
amit azóta aktívan és megelégedéssel használnak is: DGyCsA logo

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008