Michael Jackson


Michael Jackson életében és halála körül érdekből és érdektelenségből adódott "mocskolódások" állandóan felmerültek; és vírusszerűen terjedtek. Az ösztönzött az alábbi gondolatok publikálására, hogy megmagyarázzam egy sokkal reálisabb szempontból ezen történéseket, és alapot biztosítsak az érdeklődőknek, hogy tovább kutathassanak és gondolkozhassanak, tanulva a példából, jobban megismerjék önmagukat és a társadalmak működését.

Az egyik tábor gyászol, a másik profitálni akar, a harmadik pedig a mocskolódással elégíti ki saját perverzióját.

rövid gondolatokkal összefoglalom a történteket és rámutatok bizonyítékokra..

a gyászoló tömeg

megnyilvánulását látni a temetésen (Michael Jackson temetése képekben). ezek az emberek ismerték és látták Michael igazi egyéniségét, tisztában vannak igazi értékeivel és tisztelik őt. Még az apja is, aki gyűlölte és verte, viszont megbocsájtást nyert. (Michael neki köszönhette érzékeny ám bölcs személyiségét)

a rajongók

hallják Michael Jackson zenéjének üzenetét, még akkor is ha nem értik, ha nem fogalmazzák meg vele kapcsolatos gondolataikat; megérinti őket és fogadják üzenetét. részletezni nincs értelme, a MichaelJackson.hu tökéletes munkát végzett, olvassatok, értsetek, és utána hallgassátok újra a dalait. érdemes...

akiket a profit ösztönöz,

azoknak teljesen mindegy, hogy milyen üzenetet adnak át, milyen eszközzel és az milyen következményekkel jár. a lényeg, hogy minél nagyobb port kavarjon. a már jól bevált gyakorlat szerint a botrány és az általánostól eltérő az ami leginkább hatással van a tömegekre.

a botrányok

minden olyan eszközt megragadnak a botrány-gyárosok, amely eltér a megszokottól, Jackson esetében a ma nem divatos szeretet és önzetlen segítségnyújtás.
vannak akik megértik, hogy Michael Jackson miért mondja azt, hogy semmi különös nincs abban, ha egy 44 éves férfi megosztja ágyát egy gyermekkel, ki vér szerint idegen tőle; vannak akik profitálni akarnak belőle; vannak akik hisznek azoknak akiket a pénz irányít (tehát az emberek akiknek nincs rálátása Jackson tiszta elméjére, vagy kivetítik rá saját perverzitásukat.)

plasztikai műtétek

és egyéb tévhitek szintén alaptalanok. Michael Jacksonnak csak az orra esett át plasztikai műtéten.. amin nincs miért meglepődni, hiszen gyerekkorában BigNose-nak (NagyOrr) csúfolták, amelyet az apja ragasztott rá; az apja aki verte, kínozta, pokollá tette életét. (ennek megértésére tudok ajánlani egy nagyon jó filmet: C.R.A.Z.Y.).
a fehér bőre pedig a bőrrák műtétének köszönhető, de erről már sok információ napvilágot látott (Michael Jackson Vitilligo)

akik elhiszik a bulvárt és további anyagi érdek diktálta félreinformálást "idióta perverz barmok"; mondhatnám, de kulturáltan átgondolva úgy fogalmazok, hogy "tudatlanok", akiket elvakít a társadalmi propaganda , a gazdasági érdek.

ha publikálod vagy lefordítod más nyelvre ezen gondolatokat, vagy sajátokat fogalmazol meg, kérlek értesíts megjegyzésben, hogy belinkelhessem.

éljetek abban a világan amit Mihael Jackson megálmodott.. ezzel tegyétek tiszteleteteket emléke előtt. köszönöm.. köszönjük!

ne feledjétek mi Michael Jackson otthonának neve: Neverland (sokat elárul)

a kulcsszavak amelyek a bejegyzéshez tartoznak: perverz pedofil temetés megemlékezés

Megjegyzések

keynra üzenete…
>>akik elhiszik a bulvárt és további anyagi érdek diktálta félreinformálást "idióta perverz barmok"; mondhatnám, de kulturáltan átgondolva úgy fogalmazok, hogy "tudatlanok", akiket elvakít a társadalmi propaganda , a gazdasági érdek.<<

A fenti gondolattal egyetértek (ez azt is jelenti h a többivel nem maradéktalanul). De maradt bennem egy nagy kérdőjel. Ha a médiát megbizhatatlannak mondod, akkor miért hivatkozol linkekre (is)? Lehet, hogy ez csak számomra ellentmondás? Akkor meg bocsánat érte.
Unknown üzenete…
"éljetek abban a világan amit Mihael Jackson megálmodott.. ezzel tegyétek tiszteleteket emléke előtt. köszönöm.. köszönjük!"
Köszönöm, hogy megfogalmaztad a lényeget, valóban ez az. Van aki próbál, mint én is, de egyre nehezebb, mert ha ez kiderül a világ kiközösít. Nem tudja megbocsátani, hogy őrzöd a lelked tisztasását felnőttként is.
Chris üzenete…
A bőre a Vitilligo nevű betegség miatt lett fehér. A te linked egy rakás bulvár oldalra mutat... :S
eapo üzenete…
köszönöm Chrisnek a további információt, a linket javítottam.

a média is informál, csak a sorok közt kell olvasgatni.
Galietta üzenete…
szia! meríthetek ötletet az írásból, 1-2 mondatod szó szerint átvenném, mert nagyon jóóóó, de lényegében átírnám.

kérlek gyorsan válaszolj, mert szeretnám minél előbb kitenni a blogomra az irományt...
ja, itt a blogcímem:

http://galiettainthemirror.blogspot.com/
eapo üzenete…
természetesen az írás szabadon felhasználható, de kérlek tüntesd fel az "eaposztrof" jelzőt :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008