alkalmazások

amivel feldobom windowsomat, pontosabban: használhatóvá teszem.

nem írok esszét az általam használt alkalmazásokról, de vázolom, hogy mi miaz és miért azt használom.

Clipdiary Clipboard Manager With History! ez az ügyes kis cucc a vágólapot kezeli, végtelenségig el tudja menteni vágólapra másolt cuccainkat, én a Ctrl+Shift+C és Ctrl+Shift+X billkombinációkkal mászkálok a vágólap tartalmai közt, már nélkülözhetetlen a munkához.

a mindenféle ismerősöket, munkakapcsolatokat, mindenféle messengeren keresztül, egy halom messenger program segítségével összefogni lehetetlen, erre van kitalálva a végtelenül letisztult és erőforrásbarát alkalmazás, a Miranda IM Home of the Miranda IM client. Smaller, Faster, Easier

természetesen a Mozilla Firefox az első alkalazás ami internettel kapcsolatos, viszont ennek is van néhány trükkje, amivel használhatóbbá teszem:
Cooliris Discover More plugin a képkeresés, videókeresés, és aktuális híranyagok elengedhetetlen kelléke, és nem utolsó szempont az sem, hogy gyönyörű és látványos.
FireShot képes képernyőnézetet menteni, látható és a nemlátható felületről egyaránt, és megjelölésekkel, kommentekkel, szövegrészekkel könnyedén kiegészíthető.
Firebug Web Development Evolved ezzel az eszközzel pillanat alatt át lehet nézni egy honlap forrását, elemeit, minden részletét, tanuláshoz és webfejlesztéshez egyaránt, ráadásul rohamosan fejlődik és már egy halom kiegészítő tölthető hozzá.
FlashGot és FlashGet páros elengedhetetlen a letöltéshez, már a honlapon videók letöltését is támogatja, és beépített torrent is van,
de ez utóbbira a µTorrent amit ajánlok.
Undo Closed Tabs Button Firefox kiegészítő sok esetben megmenti figyelmetlenséged eredményét
és hogyan is maradhatna ki az általam összeállított kereső, gyorsgomb és hírcsatorna toolbar, az eaposztrof.com Community toolbar
IE Tab-bal firefoxon belül internet explorerre válthatunk, ez jól jön a webfejlesztésnél és cookiehasználatnál egyaránt.

a Firefox és IE Tab mellett természetesen fent van a Safari és az egyre ügyesebb Google Chrome egyaránt, ez utóbbi még fog meglepetéseket okozni fejlődés terén.

majdnem elfeledtem: NOD32. hihetetlen gyors, erőforrásokat kímélő, és könnyen kezelhető vírusírtó, nem kevés díjjal és elismeréssel a háta mögött.. ez kell legyen az első amit egy friss rendszerre felpakolsz!

a második a Total Commander, a legteljesebb körű fájlkezelő, amelyhez szintén van néhány elengedhtetlen plugin:
PROC
Startup
Guard
Back2life
Registry
Services
Temporary Panel
és az összes elérhető Tool és Packer plugin.

képernyő statikus és videó rögzítéshez egyaránt alkalmas a Jing , amellyel azonnal publikálhatod, továbbküldheted a rögzített adatokat.

FreeMind, egy olyan alkalmazás, amivel le tudod rövidíteni a tervezési folyamatokat, vázlatolást.

ezen alkalmazásokkal teszem teljesebbé életem, és ajánlom mindazok számára kiknek teher a számítógép. mindenre van megoldás. (lehet menni kapálni is ;)

amennyiben gondod van a rendszerrel, csak járj el a következő módon: regisztrálj az iCode4Beer.com oldalon, és nézd meg a videósegítséget: nemkívánatos alkalmazások eltávolítása

Megjegyzések

Tasnadi Zsolt üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008