eaposztrof ::

2009. január 15., csütörtök

börtönbulvár

az üzenőfalon egy börtönbeli öngyilkosságokkal foglalkozó üzenet érkezett, amely értesít, hogy tények és bizonyítékok állnak rendelkezésre, hogy törvénytelen körülmények közt tartják fogva a bűnözőket.

s akkor mi van?

nem vagyok bulvár, sem jogvédő szervezet! ha valaki börtönben van, ott a helye, s ha valaki drasztikusan bánik velük, annak a kezében a hatalom.

az erősek megmaradnak, a gyengék elhullanak, ez a természet rendje, amióta ezt felrugjuk, bebizonyosodott, hogy mi a gyengékhez tartozunk, akik erősnek hazudják magukat. amennyiben elfogadnánk, hogy mi is a természet szerves részei vagyunk, biológiai szimbiózisra ítélve, nem fordulna elő sem bűnözés, sem hatalomvágy, sem az, hogy ilyen haszontalan bulvármocskokkal fárasszanak.

csupán propagandaeszköz, amellyel egyesek megpróbálnak port kavarni a sivatagban, hagyjuk meg ezt az otthon siránkozó véneknek, és a mónikashow-zabáló söpredéknek, ne fertőzzük a blogszféra szentségét mocsokkal.

lehet, h most kibuktam!? :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ekkora hülyeséget, hogy jutottál pont te eszükbe :D

Fú amúgy én voltam börtönben, nyugi nem elítéltként csak szétnézni terepgyakorlaton... itt Debrecenben. Elég rémisztő volt, tényleg mint a filmekben. Poroszos, Kis hely, rácsok, mogorva-szigorú őrök. Bár nyilván ez az egész lényege, valami elrettentésnek csak kell lenni. (Ebbe persze a kínzás nem tartozik bele.)

eaposztrof írta...

en kommunista elveket vallok, s ez alapjan a borton az legyen borton, legyen embertelen, legyen elrettento.

habar manapsag mar nagyon fel kell kosse gatyajat ki elrettenteni akar embereket valamitol, mivel mar alaposan meg van edzve a tarsadalom.

Névtelen írta...

Ez az elv nem túl szélsőséges, van aki egyből kivégezné őket. Nem az elrettentés miatt, hanem,h ne kerüljön sokba az ellátásuk.

Egyébként kriminálpszichóból azt tanultam,h semmi elrettentőereje nincs a halálbüntetésnek sem...

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day