majusi meetup


megvolt a masodik The Budapest New Technology Meetup-om.
nagyon jo eloadasok voltak, messze felulmulta az elozot, amelyrol nem volt tulsagosan pozitiv a velemenyem. ide igertem videokat is, de folosleges ugyanazt elkovetnem ami a Budapest New Tech Meetup Blog-on megtalalhato.

a majusi program szamomra, es sokak szamar legfontosabb mozzanata a Lacza Zsombor (Semmelweis Innovations): Újszülöttek nagy növekedési potenciállal eloadas volt, mivel itt megtudhattuk, hogy igenis vannak lehetosegek kreativitasunk, vagy szakmai tapasztalatunk eredmenyes ervenyesitesere, igy talan magyarorszagon szuletik meg az uj Steve Jobs, vagy Bill Gates

es a felejthetetlen Velvárt András (www.response.hu): WFP Hero - Felhasználói élmény és Windows Presentation Foundation eloadas. Mire sikerult osszebogozni a Vista-t a projektorral, egyontetu nevetessel dijaztuk a Microsoft ellenes viccecskeket. s mivel minden viccnek csak fele valo, csak osszejott a prezentacio, es hallhattunk egy nagyon tetszetos xml alapu program-sminkelesrol, emely szerencsere nem csak MS alatt alkalmazhato.

es tovabbra is MS®ULEZ!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008