het ujkori fobun

Kihirdette az egyház a hét újkori főbűnt

Az első helyen áll a
- drogkereskedelem és - használat, ezt követi a
- gyermekek és fiatalok bántalmazása, harmadik a
- környezetszennyezés, negyedik a
- prostitúció, ötödik az
- emberi génmanipuláció, hatodik helyen szerepel
- mások szegénységbe taszítása, a sort pedig a
- luxuscikkek vásárlása zárja.
ez bizonyitja a vallas esetlenseget. bizonyitjak, hogy a vallas egy bukott propagandaeszkoz.

vegyuk csak sorra oket:
1 drogkereskedelem - használat
a gazdasagi erdek okozta a jelenlegi drogpiacon eluralkodott allapotokat. ami ol butit es nyomorba dont, tehat az alkohol es a dohany, az legalis, sot, hatalmas kampanyok allnak mellette.

ami gyogyit, segit egeszsegesen tulelni, es jo (marihuana), az tiltott, es borton jar erte, raadasul a media altal iranyitott tarsadalom is kikozosit.

a kemeny drogok, amelyek szinten hatalmas biznisz, de csak addig amig szigoru szabalyok korlatozzak hasznalatat. az eddig erre pazarolt penzekbol fel lehetne vilagositani az embereket es elerhetobbe lehetne tenni. mindenki megertene, es sajat belatasa szerint alkalmazna.

gyermekek és fiatalok bántalmazása
ezt csak es kizarolag oktatassal lehet visszafolytani, sem isteni, sem emberi torvenyek nem kepesek ra. viszont egy magasabb ertelmi szint, elheto eletszinvonal, es tarsadalmi osszhang el tudja torolni.

környezetszennyezés
mondanom sem kell, hogy az igenytelenseg (tehat az iskolazatlansag), es a gazdasagi erdek a kornyezet romboloja. tehat egyszeru felvilagositassal, es anyagi erdekek fekentartasaval szinten megoldhato lenne.

prostitúció
ne! nehogy mar egy tobbezer eves multu szakma es egyben muveszet buntetheto legyen egy csupan 2ezer eves vallas es parszaz eves torvenykezes altal.. ez vicc..

raadasul sokaknak ez az egyetlen megelhetesi, es sokaknak ez az egyetlen kielegulesi forma. de hat az egyeni erdekek fenntartasa soha nem volt a vallasok celja.

emberi génmanipuláció
genmanipulaciot tiltjak, de korhazakat epitenek? nem latom a logikat benne.. ez bizonyitja hogy korhazak penzmosodak.. es minden ami egeszsegipar.

genmanipulacioval elerhetnek hogy kissebb befektetessel egeszsegesebb egyedeket alkossanak, nem lenne szukseg tobbet a gyogyszeriparra, korhazakra, es lassan a temetok is elavulnanak.

na nem! tesek csak megbetegedni es megdogleni. ez az elet rendje!

bezzeg az allatokat lehet halomra szaporitani, meg az sem baj ha harom laba no, legalabb izletes es sok van belole. (szegenyek :[ )

mások szegénységbe taszítása
ismetelten egy gazdasagi erdek, de a nagyra toro gazdasagi erdeket a rosszul mukodo tarsadalom diktalja.. gyokeretol kell kezdeni a rohadas kezeleset, nem a fejetol.

luxuscikkek vásárlása
ebben az elcseszett vilagban ha nem engedhetek meg magamnak egy budweiser-t a hetvegen, vagy egy 24colos monitort, akkor a papok jarjanak trabanttal, es lakjanak panelban (blokkban :] )!

hamarosan bebizonyitom, hogy mindezek megszegesevel is be lehet jutni a menyorszagba.

ime a het regi fobun:
- A kevélység
- A fösvénység
- A bujaság
- Az irigység
- A torkosság
- A harag
- A jóra való restség
ezek legalabb tenyleg bunnek szamitanak, es taptalajt szolgalnak a bunos eletmodhoz. es hatraltatjak az egyeniseget appugy a tarsadalomban mint szemelyi voltaban.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
miért kellene nekem gyónnom, vezekelnem, fohászkodnom és megalázkodnom, mintha a boldogság nem járna nekem alanyi jogon...
Névtelen üzenete…
milyen 1ház, mikor és milyen módon jelentette ki ezeket ?
szánalmas..
eapo üzenete…
draga lehelemlelkem, szerinted mi az hogy EGYhaz? es kik jelentgetnek mindig ki ujkori ime a forras
Névtelen üzenete…
drága eaposztrof, van református egyház, unitárius egyház, szcientológia egyház, metodista egyház, ortodox egyház, adventista egyház, evangélikus egyház, baptista egyház, sőt még buddhista EGYház is, csak hogy egy párat említsek...
eapo üzenete…
lehelemlelkem, "az egyhaz" viszont egy van. es vatikan is egy van. es vatikanhoz kozvetlen koze is csak egynek van. es olyan aki ujkori fobunoket jelentket ki mikor mar vesztet erzi, is egy van.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008