pest/suli/szuzesseg

ujra pest.. es vegre ideertem idoben.. nemsokara talalkozom a gyerekkel ki munkat es lakast igert.. kovhetre megint hazaugrom, igaz h multheten is aztmondtam h ez lesz utolso.. de ujra erre elhatarozasra jutottam..

ma este nagy a valoszinusege h bezoldulunk, es hosszu eccakanak nezunk elebe.. remelem sikerul hajnali 9re suliba beerni,

es lekuzdeni az ingert h odamondjak! mint mar valamely elozo logban emlitettem, nem a legelviselhetobb tarsasag.. fokent az autista gyerek bosszant, de tolerans vagyok. legalab is probalok az lenni.. habar mar par csoporttarsnak felvazoltam h nemigazan ertek egyet a tarsadalomba valo beilleszkedesukkel, neztekis nagyokat.. de nem ugy tunt mintha megertettek volna, amugyis visszafogott kinyilvanulasomat. amig nem vagy biztos terepen, jobb ha befogod a szad! alapon meg inkabb hallgatok es figyelek, csak kerdes h meddig birom.

robidoo baratom megy hazafele szudvarhelyre.. hmm.. ezt nem tudom miert irtam le.. talan mert csak enyi tortent ma?! habar nem csak. juliabaratnemhoz megerkezett a haztulaj, vegre megismertem szemelyesen is, mert mar hallotam rola eleget. o egy kurva, ezt igy ki kell mondani, es ezt o egyaltalan nem szegyenli.. es nincs is miert, gyorsan felvilagosit mindenkit maga korul h szereti a munkajat, nimfoman es perverz. pont. es tokjofej csaj. a baratnoje akiben jocskan csordogal ciganyver is, vagy valami mas aljanemzedeke, buunronda! brrr.. beleborzongtam ha csak pillanatra is felmerul az arca. nem tudom elkepzelni h kinek kellhet ilyen es az ehhez hasonlok.

paci baratom aztmondta: endre! amig fiatal vagy hasznald ki, majd negyven evesen fizetned kell erte, 60evesen meg csak almodozol rola, vagy meg azt sem. 52eves volt. szotfogadok!

most azt allitom h soha nem lennek kepes fizetni erte, es mivel evek hosszu soran bebizonyosodott h a tiszta gyumolcs a legfinomabb, nem is latom valoszinunek h valaha is rajuk fanyarodok.

baratnom is ilyen friss zold gyumolcs (volt), zoldnek meg zold, de mar megkostoltam.. ez a vilag legszebb dolga, ha valaki meg nem probalta akkor ne szalassza el az adando lehetoseget, foleg ha hosszabtavon is megtarthato alanyrol van szo.

kurva kurvak prosti prostitualt ribanc szex pina picsa fasz download video

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008