eaposztrof ::

2007. március 11., vasárnap

faradt utazo..

huhh.. marc 5. reg volt, azota csak anyi tortent h hazaertem, nem sikerult sokmindent csinalni, 10gepet raktam rendbe a netklubbol, meg hatra van sok munka, szerdan elindultam vissza, megneztem h suliban mik tortennek, kaptunk hazifeladatot is.. mint az ugyes kisiskolasok.. vegre van valami diakeleterzesem.. reg volt.. nemmintha hianyzott volna, de erdekesh. majd megneztem a http://www.lakastrend.hu kiallitast, fantasztikus volt.. es zabaltunk sok raffaellot.. es lattam, meg hasznaltam gyonyoru apple imac-ot (display, terminal), kis szepseg.. es megneztem a Finita la Commedia: Medusa piercing tancszinhazat (majd kesobb toltok fel kis videocskat is rola), nagyon tetszett.. es nagyon durva volt.

szombat este ultem buszra es ujra itthon vagyok.. mostmar tenyleg remelem ez volt utolso..
kicsiket kimentunk napsutest elvezni es italozgatni par haverral es haverinaval.. nem lett tulzotan tartalmas de jolereztem magamat..

holnap munka nagyerokkel, majd kolozsvar es pest ujra, ahun vegre talalkozom a sraccalakitol lakas meg munka lesz.

Nincsenek megjegyzések:

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day