netklubbol bp

netklub letudva, remote meg kell dolgozni vele kissket, de szerencsere mar tobbet nem utazom haza, ujra pesten es ez igy jo. suliban a szokasos ertetlenkedesek tomkelege, de kezd kisse osszerazodni a banda, mar szuneteken barati beszelgetesek is elhangoznak. raszoltam az autistara ora kozepen leveo beszolasok miatt.. csend lett.. a tobbiek sem kommentaltak.

meg mindig julia baratnomnel lakom, egy ujabb lakasban mint multheten, vegre nincs cigifust meg kutyaszor minden fele, de a tisztasagot nem igazan tudjak megtartani, remelem sikerul ezen valtoztatnim, habar julia nem szereti ha beleszolok dolgokba, de kenytelen elviselni mert igazam van.
a meloval kapcs meg nem keresett a srac, szoltam neki h hivjon mert en nincs miert felhivjam tobbet, folyamtosan csak napolodik a talalka. es azon torom fejem h hogyan tudnek addigis penzt keresni.
egy kisse megszivtam, elvesztettem 20ezer forintot, a legroszabbkor. es legertetetlenebb modon.
pentek estet robee baratommal megunnepeltuk, egy kis jagermeister, unicum, sorocske, rocktogon stb.. az andrasi ut kellos kozepen egy kissebb bunyot is kezdemenyeztunk, a villamoson beszolt ket negersrac, oszt ott utottuk egymast lezsallas utan, nem tortent semmi komoly es emlitesre melto.. csak egy kis vitacska, allitolag raleptem a szep feher cipojere, en nem ereztem, es o szemlelteteskent alaposan megtaposta robee szinten feher cipojet, no ez az amit nem kellett volna, meg az is duhitett h nem volt hajlando beszelni magyarul.
masodik balhe a rocktogonban alakult, az sem volt problemas, anyira.. de sikeresen osszehaverkodtam a biztonsagi gyerekkel, uhogy nemfelek oda lemenni.. :) de ott borzalmas a sor, es sok az idegesito kispina.

a szombat szerelmi szinjatekkal telt, miutan sikerult felkelni sajgo tagokkal az agybol.. nem az en szerelmi eletemmel, talan sajnos.. :)

vasarnap deli napsutest azzal unnepeltuk h kimentunk margitszigetre, en ott meg nem voltam, tetszett, de hat nem egy szep erdelyorszagi parkocska..
ime par foto: http://picasaweb.google.com/forikaendre/Bp

most meg erdekes helyen erdekes emberek kozt egy lakasban ucsorgok es wlanolok. mar megfelelo szinten lefarasztottak a messengerem rakattano emberkek, es termeszetesen a baratnom, minden egyes online csevegessel kozelebb kerul ahhoz h elborljon vegkpp az agyam.

egy jotanacs mindenkinek: online, avagy barmilyen eszkoz segitsegevel valo kommunikacio egy parkapcsolatban, nem csak, hogy szemelytelen, jellemtelen de a veget is elorehozza. felejtsd el a parodat ha tavol van toled, es ne azzal foglalkozz, hogy mikor, mit es kivel, ne hianyoljad es ne kivantasd magad.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008