noni rendelés

hétfőn, max kedden a szokásos gyógyszeradagomat rendelem, és a postaköltség elég nagy, de minél több mindent rendelek, annál kedvezményesebb. ezért összegyűjtök mindenkit aki használ alternatív gyógymódokat, étrendkiegészítőket, bio-cuccokat és együtt rendelünk. amennyiben érdekel, írd meg h mit szeretnél, és kövhéten érkezik:

http://www.puritan.com

minden olyan cucc reális áron megvásárolható, ami a magyar piacon elérhetetlennek tünik, vagy nagyon drága: noni, algák, vitaminok, antioxidánsok, étrendkiegészítők. innen vásárolnak a sportolók, daganatos betegségekben szenvedők.. én személyszerint a rheumatoid arthritis fájdalmaim miatt iszom a noni juice-t.. és ez a legjobb ár-érték arányú vásárlási lehetőség.

íme egy előadás tahitian noni juice-ról orvosi szempontból:
thaitian noni juice magyar előadás (jobbklikk > cím másolása [sopy url] > winamp [vagy médiaplayer] > cím megnyitása [open url] > beillesztés [paste])

2009 08. 29. update:
Egy karton Noni három hónapon keresztül ingyen
Ez egy egyszerű ajánló rendszer, minél több barátodnak ajánlod, annál több pontot kapsz.
9 ember után automatikusan jár a három havi NONI.
http://tinyurl.com/noni-promo
A fenti linken a regisztrációs oldalt a google fordítja németről, az eredeti regisztrációs oldalt itt találod:
http://way.ag/pages/?ID=832027

a link amit továbbküldhetsz barátaidnak:
http://tinyurl.com/ingyen-noni

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Pont ma fakadtam ki a noni ellen a blogomon s beleptem a web-cafera, lassam, hogy megjelent-e s errefel te arrol irsz, hogy rendelsz :)
eapo üzenete…
a kommentet cáfolandó és a noni becsületét megvédendő, álljanak e mondatok:
én rheumatoid arthritisszel kell éljem mindennapjaimat, huszonévesen! annyit e betegségről, hogy vol időszak amikor kisujjamat sem tudtam mozdítani a fájdalomtól. minden kuruzslást kipróbáltam, és a NONI volt az egyetlen, amitől 2 héten belül lábbraálltam.

azóta rendszeresen vásárolom, nem azt amit MLM rendszerrel próbálnak eljuttatni minél nagyobb tömegekhez, hanem egy olcsóbb ám ugyanolyan hatásos formáját.

ha nem csak magamnak rendelek, abban annyi előnyöm van, hogy olcsóbb a postaköltség. nekem mindennapi szükséglet, így minden csepp számít..
Névtelen üzenete…
Nem igazán a Noni ellen rohantam ki, inkább az mlm ellen, csak a noni az ami eszembe jut az ilyen piramismenetekről. A Nonit nem használtam soha, nem is próbáltam, úgyhogy nem mondhatok véleményt a hatásairól és ha neked használ és jónak tartod akkor nincs semmi alapom, hogy ellentmondjak.
Őszintén szólva a Nonira csak azért pikkelek egy kicsit mert egy rakás ... ember reklámozza nyakra főre minden kitölthető mezőbe Noni reklámot írnak.

U.I. Köszi, hogy regisztráltál az blog térképen.
eapo üzenete…
a tahitian noni-nak az mlm rendszere ügyesen van felépítve.. és egyetlen céljuk van, h elterjesszék minél szélesebb körben a terméket. (kinek nem ez a célja?)

természetesen vele jár az h meggazdagodnak a fejek belőle, én is és más is ezt tenné egy ilyen eszközzel a kezében, viszont a termék JÓ! az MLM koncepció szintén JÓ! az igaz, hogy már mindenkinek tele a töke, h mindenhol átesik rajta..

viszont ha zavar, ha nem, ez a legjobb marketing stratégia: a termelő részéről teljese automatizált, alacsony költséggel jár, nincsenek reklámköltségek..

én is azért próbáltam ki, mert már elegem volt hogy folyton az arcomba nyomjak.. és bevált.

nem ítélem el az Multi Level Marketinget, mivel ez a jövő fő marketingkommunikációs eszköze.. igaz, fel kell nőni hozzá, meg kell legyen a pofátlanság és agresszió fogalmak ismerete egy kultúrában, ahhoz, hogy az ilyen marketingeszközök megéljenek.

csak gondoljátok át, mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha
sokak, főként barátaink által kipróbált és használt termékekkel ismerkednénk meg, azt házhoz szállítanák rendszeresen, és ha továbbajánljuk mi is barátainknak, jutalékot fizet a cég...
kényelmes és biztonságos lenne életünk, nem lennénk elárasztva szarabbnál szarabb reklámokkal, nem kellene válogassunk a termékek között, nem kellene bevásárlóközpontokban kóvályogni órákon keresztül, stb..
Névtelen üzenete…
Megleptél, hogy te is tudsz pozitív kritikát írni az mlm-ről. Ez egyben megerősít benne, hogy jó úton járok.

Köszönöm.

PS. Nem szállok be a rendelésbe, nekem nem ez a termék, ami bevállt. Kívánok neked jobbulást!
Névtelen üzenete…
Nem tudom, hogy kinek és mennyire vált be az mlm de szerintem nagyon eltaláltad a kellő pofátlansággal, én személyesen ezért utálom, szinte naponta kell vendégkönyvből, fórum bejegyzésből törölnöm az ilyen reklámokat és ha véletlenül eltalálják a honlap apróhirdetőjét akkor legalább háromszor bemásoljak ugyanazt a reklámot egymás után.
Névtelen üzenete…
Sziasztok, számomra megdöbbentő, hogy létezik oly tudatlan ember, aki keveri az MLM-et a piramissal.
Ha te kiakadtál, az egyfajta depresszió, erre is szenzációsan jó, és ez itt most nagyon lényeges dolognak tartom megemlíteni az Eredeti Tahitian Noni Juice. Nem a piacon lévő kb. 200 fajta "gerilla" termék!
eapo üzenete…
:) draga nevtelen, depressziorol szo sincs, viszont reszedrol alaptalan negativ vadakrol es pontatlansagrol van. nem a Tahitian Noni Juice az egyetlen eredeti, ez csak egy jo marketingszoveg..
viszont a teny, hogy a piacon van sokszaz olyan noni termek aminek koze nincs hozza, vagy csak "nyomokban nonit tartalmazhat" :)
higyj nekem, ezen élek.
Névtelen üzenete…
Melyik nonit szoktad rendelni ami használ? Én is PCP-s vagyok.

Köszi: Ténia
Névtelen üzenete…
Lehet, hogy számodra "csak egy jó marketing szöveg", de a többi nonit is tartalmazó termék miért nem rendelkezik az EU területén forgalomba hozható un. Novel Food élelmiszer engedélyeztetési dokumentummal? Én úgy gondolom, ennek csak van valami oka! Én személy szerint, nem a certifikáció miatt fogyasztom, és fogyasztottam akkor is amikor Magyarországon 18.000 Ft-ért lehetett megvásárolni.
eapo üzenete…
azért nem kap engedélyt, mert konkurencia a yógyszeriparnak.. és a gyógyszeripar nem engedhet meg magának egy ekkora ellenfelet.
Hocza József üzenete…
Szia, problémád olvasva eszembe jutott egy siófoki ismerősöm, aki jobb mutató ujját 15 évig nem tudta kiegyenesíteni, addig, amíg nem találkozott a Green Golddal, mert három napi fogyasztás után arra ébredt, hogy kiegyenesedett és újra tudta mozgatni. Még élénken bennem él a kép amint örömmámorosan mutatta, hogy újra tudja mozogatni az ujját. A regionális igazgatóm egyik partnerének édesanyjának annyira fájtak az izületei, hogy nem tudta elhagyni 5. emeleti lakását, a Forever Young pár hónapos fogyasztása után, ma más Kaposvár utcáin sétál és élvezi az új helyzetét. Messziről jött ember azt mond amit akar - talán ezt gondolod, mégis arra kérlek legyél nyitott és járj utánna, talán neked is segíthet ez a kitünő táplálékkiegészítő.
Több egészséget kívánok.
Üdv.: Józsi.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008