eaposztrof ::

2009. február 9., hétfő

cigánybűnözés HU


tartottam ettől, hogy félreértés lesz..
nem, nem a cigányokkal van gond ebben az országban! hanem a magyarokkal akik teret engedtek nekik.

egy legkézenfekvőbb példa, azaz bizonyíték: Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány nyilvánosan kijelentette, hogy a bűncselekmények elkövetői mind cigány. egy napra rá Bencze József, az ORFK vezetője vizsgálatot indított ellene, és megfosztotta tisztjétől. a miskolci cigány vajdák feljöttek pestre, és ők mondták el, hogy a rendőrkapitánynak igaza volt, így másnap újra munkába állhatott.

addig, amíg ilyen és ehhez hasonló bakik történnek az országban, addig a cigányoknak hatalmuk van, és hülyék lennének ezt nem kihasználni.

ismétlem, nem a cigány a bűnös, hanem a töketlen magyar és töketlen politikája, amely tágasabb teret enged nekik mint saját honpolgárainak.

de erről már csak múltidőben beszélhetünk, mivel ez egy visszafordíthatatlan folyamat, s szart sem tehet itt már sem Nemzeti Gárda, sem a Tomcat -féle korcsosulások.

megelőzvén meggondolatlan vádjaitokat: gyűlölöm a cigányt és megvetem a magyart! politikától távol tartom magam, s nem ingerelnek bunkó beszólások.

3 megjegyzés:

eaposztrof írta...

lajos barátommal megemlítettük a helyzetet, s az a gondolatom támadt: lagalább megint szinesedett magyarország médiája, közélete. :D

eaposztrof írta...

most hallotam a rádióban, valami politikus jelentette ki az üggyel kapcsolatba: a kissebséget azért kell védeni, mert nyelve, kultúrája védelemre szorul!

épp elég film és fotó készült róluk, úgyhogy lehet írtani őket!

Névtelen írta...

idióták! a miskolci rendőrkapitány azt mondta, hogy a cigányok utcán rabolnak, a magyarok meg benzinkutat meg bankot. miért nem sértődtetek meg rá? szartok magatokra

ajánld barátaidnak

amennyiben ajánlod az oldalt barátaidnak, következő lépésben megmutatom, hogy blogod, honlapod látogatottságát hogyan tudod egyik pillanatról a másikra sokszorosára növelni

 
 
 

Dictionary.com Word of the Day