reklamzabaltam

megvolt ez is.

elso reklamfilmzabalok elmenyem nagyvaradon volt 2006ban, ott a 2005-os reklamtombbot kaptuk, nagy elmeny volt, 1000en feluli kozonseggel kezdtuk, de a masodik szunet utan mar boven lehetett valogatni h hova uljunk, a 3. oraban mar csak 40en maradtunk. de megerte, hatalmas kinalat, minosegi reklamok.
magyar reklam 1etlen darab volt, a suzukis hazafele versenyzos, ami nagyon "blőd".
ezzel ellentetben itt lattam a leghatasosabb alkotast is, egy roman antidrog tarsadalmi hirdetest, sajnos sehol nem talalom, aki latta a valogatast biztos nem feledte, a "felszurt pillango"-rol beszelek.

a reklamzabalok delutanjara mentem el, nem az ejszakara. egyaltalan nem voltam kivancsi semmilyen ujabb magyar szinpadi produkiora, en reklamzabalni mentem, es nem vagyok hajlando kiadni annyi penzt a belepore. es sikerult a kvizzel nyernem beugrot a delutanira, ugyh hajra..

ezevben egy magyar reklamot sem valogatott be Jean Marie Boursicot, de szegyenukben farasztottak 2 magyar reklamblokkal is, raadasul mosoporreklammal.. boa..

viszont a roman reklamoknak kulon reklamblokk volt, es a nemzetkozi valogatasban is szerepelt 2 darab, igy tobb mint tavaly, es tenyleg jok:
matrix de Kusturica
sajnos csak ezt az egyet talaltam :(

a vetitovaszon ketoldalan meg ket kissebb vaszon, amin feher hatteren porogtek a tamogatok logoi, kiegette a szemem, nem lehetett latni a reklamokbol sokat. minden tomb elott besetalt a konferansz, zajongasra buzditott es elmondta ugyanazt a mondatot ami a programfuzetben talalhato az egyetlen "program" oldalon. mondanom sem kell h a tobbi reklam, es az impresszum is kimaradt.

az a vicces, h lement egy reklamugynokseg fantasztikus reklamja a blokkban, ha jolemlexem brit..
emberek rohannak ki egy terepre, es masznak egymasra, igy alkotva egy hatalmas hidat, kovetkezo kep a ceg nevenek roviditese 3 betu, de ezeket a betuket kek pottyok osszekotve piros vonallal alkotjak, majd jon valami hasonlo szlogen: we build bridges, es erre megjelenik a jobboldali vasznnon az oscar communicationlogoja. weboldalukat is elnezve, nagyon megeroltettek magukat, raadasul borzalmas a jpg tomorites es ami meg bizalomgerjesztobb: "<META name=generator content=CuteHTML>"

az eloterben volt sok onmagat promovalo ceg, ajandekok, szorolapok, szep lanykak, meno cuccok, (van egy kiraly hodtog.hu-s polom) de amikor korbe akartam menni h megtekintsem a stanokat, a biztonsagiak felvilagositottak h "6kor zarunk" (menetido szerinti 17:50-volt), nem mehetek at a masik szarnyban levo standokhoz, biztosan nem volt szimpi h nem borotvalkoztam egy ideje.. es nem gucci van rajtam hanem a kedvenc bundeswehr ingem.

lenyomtak a guy richie bmw reklamjat is, nagy volt, szerette a tomeg. de a legszarabb pepsi reklamot is, ezt azert nem kelett volna. laggusztustalanabb reklamok koze van nalam sorolva, ocska szineszekkel, szar rendezoi munka, szemet sztory.. semmi mas csak 4 arc felvonultatasa.
egy ogilvy termek sem volt, hianyoztak a toyota reklamok, a bud light es mas nagy sztarok.. :(
ime nehany kedvenc mit hianyoltam:
The Cog - Honda Advert
Skoda Fabia
Fonzies w Freddy Krueger
amerique
VW bollocks
JENNIFER LOVE HEWITT
Toyota

osszegezve, unalmas volt, rovid, draga (enyi tamogato mellett meg ok kellett volna fizessenek), kevesen voltak a delutani programon, es ahogy elneztem a tomeget ok sem voltak feltunoen elegedettek. kovetkezo evben megprobalom egy masik orszagban megnezni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008