ciganyok

ujabb youtube commentek amiket nem tudtam figyelmen kivul hagyni:
cigány igénytelenség
Hungary1111
ÉN 100% MAGYAR VAGYOK!NEM VAGYOK RETKES,NEM LOPOK,DOLGOZOK,FÜRDÖK!!A ROMÁK RETKESEK,NEM DOLGOZNAK,NEM FÜRDENEK!!ÉLJEN A FEHÉR MAGYARORSZÁG,ÉLJENEK A SKINHEADEK!!!
eaposztrof
feher magyarorszag? mind lehet feher ha nem magyar, es lehet magyar ha nem feher. itt minden van csak feher magyar nincs!
kulonben vegyuk peldanak okaert budapester, az orszag fovarosat, en cigany csovest meg nem lattam, hozzam egy cigany sem jott meg oda h letarhaljon.. az osszes feher a kosz alatt, es magyar a buze mogott.
a cigany igenytelenseg legalabb genetikailag kodolt, mondhatni mas kultura, ezzel szemben a magyar igenytelenseg valoban igenytelenseg, es a nemzet elfajulasa. szegyen!
dorombosi
Nem kell őket megölni az nem megoldás. Egyszerűen arról van szó hogy önálló állami keretek között kellene megoldaniuk a saját problémáikat. De nem Magyarországon belül szóval másképpen mondva arról van szó hogy takarodjanak a picsába! Csináljanak maguknak saját országot valahol jó messze valahol a Kamcsatkán aztán azt szétszarhatják meg szétlophatják.
eaposztrof
mar csinaltak maguknak orszagot, csak mi meg nem vettuk eszre, es akik tehetnenek ellene azok leszarjak.
n00dlee
Náci köcsögök.
Néhány épületét személyesen ismerem ennek a videónak, (pl.: Kőbánya, Fertő utcai gettója a 3-as villamos vonalán) és ki kell hogy ábrándítsalak: nem cigányok laknak benne! Addig a magyar ne ugasson, amíg nem jár elöl jó példával. Bort iszunk, vizet prédikálunk. Pont mi röhögjük ki a cigányokat, mikor a legotrombább igénytelenségeket mi tudjuk elkövetni?
Invicte
sirjál csak
Thelifeis
Mivan , te is cigány vagy?Hülyegyerek , gondolkodj mielőtt kritizálod más kommentját,
nem veszed észre hogy lassan Magyarország Románia lesz???Az ilyenek miatt az igénytelen cigányok miatt...jó , persze , vannak kivételek...de csak néhányan .. mennyenek az ilyenek romániába és ott szennyezzék a levegőt és ne a mi pénzünkből kapják a segélyt ... DOLGOZZANAK!!!
eaposztrof
romaniaban nincs annyi cigany mint itt magyarorszagon, es nincs ekkora igenytelenseg sem, ugyhogy csak ovatosan a romaniazassal.. az h a romanok tobbsegenek sotetebb a bore es kerek a fejuk es mas a kulturajuk, mar mas szemszog, mivel az genetikailag a del-azsiaiakhoz alnak kozelebb, de attol meg nem jelenti azt h ciganyok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008