balzac

ujabb film, ujabb elmeny..

otthon jartam, dokik, kezeles, stb.. es ismetelten tvzni kenyszerultem, de most nem bantam meg, mert a duna televizio lenyomta Josée Dayan, Balzac cimu 1999es filmjet. nagy elmeny volt megismerni e nagyszeru irot kozelebbrol, de sajnos a film egy kisse zsufolt, osszecsapott munka, es igaz h Gérard Depardieu karaktere illik a kepbe, de nem mondanam h ez esetben nagyot alakitott.

viszont parszor megjelent a kepben Marianne Denicourt, aki egy gyonyoru no, es sajnos sehol nem talalom sem a filmet, sem azt a kepet mikor a film kozepe korul eros sminkben egy bal felprofil-kepet mutatnak rola, fantazstikus, mint egy festmeny, melybe azonnal szerelmes lesz minden ferfi.
de hoppa.. itt egy kis porno a La Belle noiseuse-bol:

ja, es szar a plakatja, es helyenkkent aki a filmet vagta, nem nezte vissza h mit muvelt, sok a baki es a szabalyok felrugdosasa. de megeri megnezni.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
szerbusz. noshát, te vagy az első és egyetlen Udvarhelyi blogger akit ismerek így virtual és olvasok (én is Udvarhelyi vagyok, színész). egyenlőre csak arról írok, hogy nekem van vagyis inkább meglesz a közeljövőben egy film, amelynek a címe "Balzac et le petite tailleuse chinoise". nem ismerem a filmet, de azert kerestem rá, mert felcsigáztad az érdeklődésemet az általad említett "Balzac" filmre és utána kerestem, amit pedig találtam az nem más, amiről a fentiekben említést tettem.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008