eus bizonyitek

K. B. I.
HOGY KÉRED A FIZUD, EURÓBAN VAGY FABATKÁBAN?
Bukaresti ritmusban nőnek az erdélyi bérek

[21.9.2007]

Egyre magasabbak a fizetések Romániában: a projektvezetők bére például 30%-kal nőtt egy év alatt. A cégek szeretik megajándékozni alkalmazottaikat, de a diplomás pályakezdők továbbra is szívnak.
http://penz.transindex.ro/?cikk=6090

magyarok azert olvassatok, h tanubizonysagot nyerjen azon allitasom amit a youtoube-on provokaltatok ki:
http://uk.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=e91OKUTUr5I

szekelyek meg azert, h ne irjatok akkora okorsegeket mint egyes eltevedt egyedek:
video: Oláh Ibolya - Magyarország
comment:
Emi77007
Minden szempontból elhatárolódom eaposztrof -tól. Szerintem nagyon el van tévedve románia fetörekvő fejlődését illetően. Ha EU-s támogatás nem lenne bizonyosan még mindig csak vegetálnánk. Szégyen vagy te, erdélyi Magyar testvérek szégyene. Menj el ahova akarsz mindenkinek igy lesz a legjobb.

Nagyon szép a dal és Ibolya igazán tehetséges.
Én is erdélyi Magyar vagyok. Szeretem Erdélyt és szeretem Magyarországot, annak ellenére hogy néha bizony hibázik (pl. mikor románnak neveznek vagy a 2004-es referendumot emlitsem)DE én akkor is Magyar vagyok és nem állitom, hogy könnyű de a legjobb érzés a világon.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
szerintem van egy jo adag bloff is az adatokban, de valojaban vannak eredmenyek. a romaniai "projektmenedzserek" es fonokok pedig mindig is kelet-europai atlag folott kerestek.
Névtelen üzenete…
Nekem az a meglátásom hogy azért előztök meg minket mert Romániát nem hazaáruló zsidók vezetik hanem hazaszerető románok. :)
Persze ez annyiban rossz nektek, hogy sajnos soviniszták is ezek a románok, figyelem ám a híreket, a hunhir.hu -n például, volt egy olyan most, hogy órák alatt kiszedték pl. a sSzékelyföld határát jelző táblát...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Römi táblajáték szabályok és leírás - frissítve

gmail down

oscar 2008